Νεκρός ο 37χρονος που είχε εξαφανιστεί στα Πετράλωνα
Νεκρός εντοπίστηκε ο 37χρονος στην περιοχή της Καλλιθέας. Η αιτία του θανάτου του διερευνάται ακόμα από τις αρμόδιες αρχές, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού».
Τραγική ήταν η κατάληξη που είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 37χρονου Αποστολά Θωμά, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στην περιοχή των Πετραλώνων στις 19 Ιουνίου.
Την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι η σορός που είχε βρεθεί στις 21 Ιουνίου στην Καλλιθέα, Ταυτοποιήθηκε και ανήκει στον 37χρονο.
Η αιτία του θανάτου του διερευνάται ακόμα από τις αρμόδιες αρχές, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού».
«Αν και η εξαφάνιση του Αποστολά Θωμά δηλώθηκε στις 25/06/2021, δεν κατέστη δυνατή η άμεση ταυτοποίηση της σορού και έτσι η μεγάλη καθυστέρηση στη διαδικασία μεγέθυνε την ανησυχία και την αγωνία των δικών του ανθρώπων. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια» σημειώνει το Χαμόγελο του Παιδιού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Airbnb 2026: Πότε θεωρείται βραχυχρόνια και πότε μακροχρόνια μίσθωση, φόροι, τέλη και η απαγόρευση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ποια ζώδια λατρεύουν το φθινόπωρο και ανθίζουν μόλις πέσει η θερμοκρασία!
Το Instagram στο Apple TV και πλέον βλέπετε Reels απευθείας στην τηλεόραση
Υπουργείο Παιδείας: Νέο ενιαίο πλαίσιο αξιολόγησης και πιστοποίησης για όλα τα ΑΕΙ
Πάτρα: Κατέθεσε στεφάνι η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κατερίνα Σίμου ΦΩΤΟ
