Πάτρα: Αφιέρωμα στον Βασίλη Κατσικονούρη στις 11 – 12 Μαρτίου
Ο θεατρικός συγγραφέας των μεγάλων επιτυχιών («Το Γάλα», «Καγκουρό») θα βρεθεί στην Πάτρα για να παραστεί στην εκδήλωση-αφιέρωμα στο θεατρικό του έργο.
Με αφορμή την παράσταση «Τσιτάχ: η ερημιά του τερματοφύλακα», τον νέο μονόλογο του Βασίλη Κατσικονούρη με τον Γιώργο Νινιό, που ανεβαίνει Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Μαρτίου (ώρα 21:00) για δεύτερο συνεχόμενο σαββατοκύριακο στο θέατρο «Αγορά», ο θεατρικός συγγραφέας των μεγάλων επιτυχιών («Το Γάλα», «Καγκουρό») θα βρεθεί στην Πάτρα για να παραστεί στην εκδήλωση-αφιέρωμα στο θεατρικό του έργο. Η οποία θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Παρασκευή (ώρα 20:00) στον ίδιο χώρο.
Θα μιλήσουν η Χριστίνα Κόκκοτα φιλόλογος-θεατρολόγος και η Μαίρη Σιδηρά – φιλόλογος. Αποσπάσματα του έργου του θα διαβάσει η Θεανώ Κανελλάκη – ηθοποιός.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ο ναός Αγίου Βασιλείου στο Μαζαράκι συμπλήρωσε 120 χρόνια από τη θεμελίωσή του ΦΩΤΟ
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
Γιατί το iPhone κοστίζει περισσότερο από ένα iPad
Η εθελοντική δράση «Μία μέρα για την ακτή» στην Αλυκή Αιγίου ΦΩΤΟ
ΑΕΚ Άρης Κανάλι: Ποιο δείχνει ζωντανά τον αγώνα και τι ώρα το Σάββατο
