Θεσσαλονίκη: Της έριξε οινόπνευμα και νέφτι – Χειροπέδες στον 48χρονο συγκάτοικό της
Στην κατοχή του 48χρονου άνδρα βρέθηκε και ελβετικός σουγιάς.
Απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στη Θεσσαλονίκη με την παρέμβαση των αστυνομικών να σώζει 59χρονη γυναίκα από μεγαλύτερο κακό, καθώς ο συγκάτοικός της τής έριξε οινόπνευμα και νέφτι.
Σύμφωνα με το thestival.gr, στιγμές τρόμου έζησε χθες το απόγευμα μέσα στο σπίτι της στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, μια 59χρονη.
Με βάση πληροφορίες από της Αστυνομίας, ο 48χρονος συγκάτοικός της, αφού της έριξε καυστικό και εύφλεκτο υγρό, στη συνέχεια την απειλούσε κρατώντας έναν αναπτήρα ενώ της απαγόρευσε να βγει από το σπίτι.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 48χρονος έριξε στη γυναίκα με οινόπνευμα και νέφτι!
Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο πέρασαν χειροπέδες στον 48χρονο. Στην κατοχή του βρέθηκε και ένας ελβετικός σουγιάς. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.
Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυλαία του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας στην Κρήνη ΦΩΤΟ
Το Boston Dynamics Atlas αφήνει τα κόλπα και πιάνει κανονικά δουλειά στα εργοστάσια της Hyundai
Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Ποιοι μπαίνουν αυτόματα στη Β’ φάση χωρίς νέα αίτηση
Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Αιγιάλειας στα 10 χρόνια του El Sistema Greece ΦΩΤΟ
7 δουλειές που μπορείς να δώσεις να σου κάνει αυτόματα το ChatGPT και πώς να το κάνεις
