Η Πάτρα βόλεϊ πήρε το ντέρμπι και ισοφάρισε σε 1-1

Η Πάτρα βόλεϊ πήρε το ντέρμπι και ισοφάρισε σε 1-1

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο κλειστό γήπεδο της Ολυμπιάδας όπου η Πάτρας βόλεϊ μετά από μάχη, νίκησε με 3-2 (21-25, 25-21, 28-30, 25-11, 15-10) σετ τον Ερμή, στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής Ανδρών και πλέον ισοφάρισέ σε 1-1 νίκες τον αντίπαλο του ενόψει των πλει-οφ.

 

Η Πάτρα βόλεϊ με τους δυο βαθμούς «κλείδωσε» και την 2η θέση στην βαθμολογία και πλέον όλα θα κριθούν στην μάχη των πλει-οφ όπου έχει ήδη προκριθεί και η ομάδα του Ερμή.

 

Η Πάτρα βόλεϊ μάλιστα έφτασε στη νίκη μετά από ανατροπή, καθώς ο Ερμής προηγήθηκε με 1-0 και 2-1 σετ (μάλιστα το τρίτο σετ, το κατέκτησε 30-28), όμως η ομάδα του Σταματόπουλου με αντεπίθεση, πήρε τα δύο επόμενα σετ και νίκησε με 3-2.

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και γυρίσαν το παιχνίδι», δήλωσε μετά το τέλος, ο τεχνικός της Πάτρα βολεϊ, Σταύρος Σταματόπουλος.

 

ΠΑΤΡΑ ΒΟΛΕΙ (Σταματόπουλος): Ρουμελιώτης, Πομώνης, Ντόντης, Βαλουξής, Καραγιάννης, Παναγόπουλος, Λίμπερο  ο Παπαθανασοπουλος (Βλάσσης, Σούτι).

ΕΡΜΗΣ (Χριστόπουλος): Μάρκου, Μακρυγιάννης, Γεωργιόπουλος, Καραμπελέσης, Τσαρκάτογλου, Κοντογεωργόπουλος, Δρίβας,  Παπαγιαννόπουλος, Σινάι, Μιχαλόπουλος, Μπακούλιας, Χατζόπουλος.

 

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ