Ούρησε πριν μπει στο ματς και αποβλήθηκε!
Μάλιστα, φρόντισε να το κάνει όσο πιο διακριτικά μπορεί καθώς προσποιήθηκε ότι έδενε τα κορδόνια του
Η φύση τον κάλεσε την ίδια στιγμή με τον… προπονητή του!
Ο λόγος για τον νεαρό επιθετικό της Λέκο, Κριστιάν Μπουνίνο, ο οποίος λίγο πριν περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Πιατσέντσα αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη κάρτα για μια ασυνήθιστη αιτία!
Συγκεκριμένα, ο πρώην στράικερ της Γιουβέντους και της Προ Βερτσέλι, την στιγμή που βρισκόταν στη γραμμή περιμένοντας να αντικαταστήσει τον συμπαίκτη του, ένιωσε την ανάγκη να… ουρήσει.
Μάλιστα, ο ίδιος φρόντισε να το κάνει όσο πιο διακριτικά μπορεί καθώς προσποιήθηκε ότι έδενε τα κορδόνια του, με τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης να τον καταλαβαίνει και να υποδεικνύει στον πρώτο διαιτητή τη συγκεκριμένη πράξη.
Ωστόσο, ο προπονητής της Λέκο υπερασπίστηκε τον παίκτη του, κάνοντας κάλεσμα προς την ομοσπονδία να μην εξαντλήσει την αυστηρότητα της αφού επρόκειτο για φυσική ανάγκη.
«Είναι οι κανόνες και πρέπει να εφαρμόζονται, αλλά ήλπιζα ότι οι διαιτητές θα χρησιμοποιούσαν την κοινή λογική γιατί δεν πρόσβαλε κανέναν και κανείς δεν το είδε. Ήλπιζα για κίτρινη κάρτα, αλλά ο διαιτητής έκανε λάθος. Και ο ίδιος ο παίκτης δεν ήξερε καν τι επρόκειτο να συμβεί».
Πηγή: sport-fm.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σαλμονέλα: Τελικά πρέπει να πλένουμε το κοτόπουλο ή όχι;
«Κινούμενοι κίνδυνοι»: Απολυμένο στέλεχος της Tesla καταγγέλλει τα robotaxis
Στη Κάρυστο ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον
Το μοιραίο λάθος που κάνουμε με το καρπούζι και χαλάει αμέσως: Πώς να το διατηρήσετε φρέσκο και τραγανό
OpenAI: Ο rogue agent παραβίασε και άλλες υπηρεσίες
Τα παιδιά της Κατασκήνωσης σε Ρωμαϊκό Ωδείο και το Κάστρο Πάτρας ΦΩΤΟ
«Σιωπηλός δολοφόνος» η χοληστερίνη: Η απλή αλλαγή που τη μειώνει δραστικά χωρίς φάρμακα
Η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιάλειας στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Γέφυρα Πολιτισμού» Άρτας ΦΩΤΟ
