Κατά 99% ο Απόλλων παρέμεινε από σήμερα στη Basket League!

Μόνο εάν νικήσει η Καρδίτσα στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό θα κινδυνεύσει

Απόλλων

Ο Απόλλων βγήκε διπλά κερδισμένος από το διήμερο και κατά 99% εξασφάλισε την παραμονή του στη Basket League. Το μεγάλο βήμα έγινε χθες με τη νίκη του στο τοπικό ντέρμπι επί του Προμηθέα (68-57) και ήλθε σήμερα η εκτός έδρας νίκη του Λαυρίου με 80-65, ένα αποτελέσματα που ευνοεί τους «μελανόλευκους».

Πλέον μόνο ένας συνδυασμός υπάρχει, που θα φέρει σε δύσκολη θέση τον Απόλλωνα. Να νικήσει η Καρδίτσα τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (!) και ταυτόχρονα να κάνει το «2 στα 2» ο Ιωνικός στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, στην έδρα του το Λαύριο και εκτός έδρας την Καρδίτσα.

Τότε ο Απόλλων θα πρέπει να νικήσει τον ΠΑΟΚ στην Πάτρα στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Και όσο και εάν πολλά γίνονται καταλαβαίνετε ότι δεν γίνεται η Καρδίτσα να νικήσει στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό. Λογικά λοιπόν στο φινάλε στο παιχνίδι Καρδίτσα-Ιωνικός θα κριθεί ποια ομάδα θα υποβιβαστεί.

Τώρα το Λαύριο έχει 6 νίκες και σώθηκε 100%, ο Απόλλων με 5 νίκες κατά 99% είναι εξασφαλισμένος και από 4 νίκες έχουν Καρδίτσα και Ιωνικός.

Θυμίζουμε ότι στον α΄ γύρο o Ιωνικός είχε νικήσει 78-71 την Καρδίτσα και ενδέχεται για να παραμείνει η Καρδίτσα να πρέπει όχι μόνο να νικήσει, αλλά να να καλύψει και αυτή τη διαφορά.