Εκτροπή και ανατροπή αυτοκινήτου στη μικρή Περιμετρική Πατρών – ΦΩΤΟ
Ο οδηγός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που χτύπησε στο πεζοδρόμιο, ανετράπη και ακινητοποιήθηκε ανάποδα στο πρανές της οδού.
![Εκτροπή και ανατροπή αυτοκινήτου στη μικρή Περιμετρική Πατρών - ΦΩΤΟ περιμετρική](https://pelop.gr/wp-content/uploads/2023/03/troxaio-perimetriki-819x432.jpg)
Νέο τροχαίο στη μίνι περιμετρική Πατρών σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας 27/03/2023, όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός απεγκλωβίστηκε μόνος του χωρίς να έχει τραυματιστεί.
![Εκτροπή και ανατροπή αυτοκινήτου στη μικρή Περιμετρική Πατρών - ΦΩΤΟ περιμετρική](https://pelop.gr/wp-content/uploads/2023/03/troxaio-perimetriki1.jpg)
Φωτογραφία: Ανδρέας Αποσκίτης
![Εκτροπή και ανατροπή αυτοκινήτου στη μικρή Περιμετρική Πατρών - ΦΩΤΟ περιμετρική](https://pelop.gr/wp-content/uploads/2023/03/troxaio-perimetriki2-1024x769.jpg)
Φωτογραφία: Ανδρέας Αποσκίτης
Ο οδηγός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που χτύπησε στο πεζοδρόμιο, ανετράπη και ακινητοποιήθηκε ανάποδα στο πρανές της οδού, ενώ έκοψε και τον κορμό ενός δένδρου.
Το τροχαίο σημειώθηκε λίγες ημέρες, μετά το δυστύχημα με θύμα τον 24χρονο πρωταθλητή στίβου, Nτένις Γκιούρα.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News