Στα Καλάβρυτα ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, έχει προγραμματίσει επίσκεψη στα Καλάβρυτα, που επιθυμούσε εδώ και αρκετούς μήνες,αλλά ο τραυματισμός του ποδιού του δεν του το επέτρεψε.

Ανδρουλάκη

Μπορεί η χθεσινή επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, στο Αγρίνιο, να αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα δυσκόλευαν τις μετακινήσεις, αλλά ο πολιτικός αρχηγός έβαλε στον άμεσο σχεδιασμό του μια άλλη πόλη της Δυτικής Ελλάδας.

Οπως έγινε γνωστό, την Πέμπτη, ο κ. Ανδρουλάκης έχει προγραμματίσει επίσκεψη στα Καλάβρυτα, που επιθυμούσε εδώ και αρκετούς μήνες αλλά ο τραυματισμός του ποδιού του δεν του το επέτρεψε.

Πληροφορίες της «Πελοποννήσου» αναφέρουν ότι ο Ν. Ανδρουλάκης, με συνεργάτες του, θα βρεθούν στο νέο δημαρχείο Καλαβρύτων για να συναντήσει τον δήμαρχο, Θανάση Παπαδόπουλο. Λίγο αργότερα η περιοδεία θα μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, όπου θα ενημερωθούν για τον κύκλο εργασιών της επιχείρησης, που στέκεται ως πυλώνας οικονομκής σταθερότητας στα ορεινά του νομού.

Τέλος, κατά πληροφορίες, ο κ. Ανδρουλάκης ενδέχεται να επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ θα έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς και πολίτες, σε κατάστημα εστίασης των Καλαβρύτων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα επισκεφθεί ξανά την Αχαΐα, λίγες ημέρες πριν τις κάλπες, στις 21 Μαΐου.