Οι Παίδες της ΝΕΠ είναι έτοιμοι για τις μάχες της Λάρισας

ΝΕΠ

Η ΝΕΠ είναι έτοιμη για τη νέα διάκριση στο Πανελλήνιο Παιδικό πρωτάθλημα πόλο, μετέχοντας στον 4ο προκριματικό Ομιλο της Λάρισας που θα στείλει το πατρινό συγκρότημα στα τελικά της διοργάνωσης.

 

Ο προπονητής των «δελφινιών» Θανάσης Κοντάκος ανέφερε τα εξής: «Εχουμε δουλέψει αρκετά με τους αθλητές μου δίνοντας πολλά φιλικά παιχνίδια στη διάρκεια της σεζόν. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε καταφέρει να δούμε αρκετά λάθη που κάνουμε σε άμυνα επίθεση, ούτως ώστε να είμαστε πιο προσεκτικοί στις κινήσεις και τις επιλογές μας στη διάρκεια του αγώνα. Εχουμε βάλει ως στόχο την πρόκριση στην τελική φάση για ακόμη μια χρονιά, οπότε το μόνο που απομένει είναι να δείξουμε ότι έχουμε μάθει, δίνοντας το καλύτερο μας εαυτό μέσα στην πισίνα».

 

Όπως ανακοινώθηκε οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Θανάσης Κοντάκος είναι οι εξής: Βασίλης Ζώτος, Κωνσταντίνος Γεωργίου, Θανάσης Μουσσάς, Αλέξανδρος Μπαράκος, Χρήστος Χρόνης, Μάριος Ζιαμπάρας, Κυριάκος Κοτσίδης, Δημήτρης Μιχαλάτος, Γεράσιμος Γεωργάτος, Νικόλας Τζελετόπουλος, Γιώργος Βλάχος, Γιώργος Αναστασίου, Χρήστος Κοτσώνης, Γιάννης Τζαβάρας, Δημήτρης Βαλούξης, Γιώργος Μπεκρής, Σπύρος Αθανασόπουλος, Χάρης Γεωργαντζος.