Επιτυχίες και στο προ-μίνι για τη ΝΕΠ

ΝΕΠ

Επιτυχίες και στην Κατηγορία προ-μίνι είχε σήμερα η ομάδα πόλο της ΝΕΠ στους αγώνες της Α΄φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΝΕΠ αναφέρει: «Τελείωσε η α΄ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο Προ Μίνι Παίδων (Κ11), με τα «δελφινάκια» μας να ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με το απόλυτο των νικών, κερδίζοντας και τα 4 παιχνίδια με αντιπάλους από την Πελοπόννησο.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της ΝΕΠ έχουν ως εξής:

ΝΕΠ -ΝΟΚ 5-0 (α.α)

ΝΕΠ-ΝΟ Ναυλπίου 14-1

ΝΕΠ- Αργης Καλαμάτας 23-3.

Στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΝΟΠ, τα παιδιά της ΝΕΠ κέρδισαν με 8-1. Τα 8λεπτα: 0-3, 1-5. Τα γκολ της ΝΕΠ: Παπανίκος 2, Δημητρόπουλος 3, Θεριάκλης 2, Παπαναγιώτου 1.

Η δουλειά που γίνεται στις υποδομές τις ΝΕΠ είναι εξαιρετική και τα παιδιά μας χαίρονται, παίζοντας όμορφο πόλο.

Ο προπονητής της ΝΕΠ Αγγελος Λιβαθηνός ανέφερε τα εξής: «Τα παιδιά μας ευχαριστήθηκαν το τριήμερο τουρνουά της α΄ φάσης. Είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με συνομηλίκους τους από όλη την Πελοπόννησο. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και εγώ και η Ναυσικά Μπαλάτσα από την συνολική απόδοση όλων των αθλητών σε αυτό το τριήμερο. Η συνεχής προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά αυτά τα παιδιά φάνηκε στο νερό. Θέλω να τονίσω ότι τα εύσημα ανήκουν εξολοκλήρου στον Θανάση Κοντάκο, που λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων έλειπε με την ομάδα του Παιδικού και έπρεπε η ομάδα των Προμίνι να διεκδικήσει τα παιχνίδια χωρίς αυτόν στον πάγκο, κάτι στο οποίο κλήθηκε να ανταπεξέλθει και το έκανε με επιτυχία στο 100%. Σαν συνολικό απολογισμό έχω να πω ότι το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά και πιστεύω ακράδαντα ότι με το κεφάλι χαμηλά και με πολλή δουλειά, θα πάνε μπροστά και θα δούμε νέους καλούς αθλητές της υδατοσφαίρισης».

Καλή επιτυχία και στη β΄ φάση με σκοπό την διατήρηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στην τελική φάση. Μπράβο στα παιδιά μας! Μπράβο ΝΕΠ”!