Μαρέβα Μητσοτάκη: «Νόμιζαν ότι θα πλήξουν τον Κυριάκο»

«Άλλο κριτική, άλλο συκοφαντία και δολοφονία χαρακτήρων» τόνισε η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι.

mareva-kiriakos

Σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι, τονίζοντας πολύ χαρακτηριστικά πως «άλλο κριτική, άλλο συκοφαντία και δολοφονία χαρακτήρων».

Σε συνέντευξή της στα «ΝΕΑ» αναφέρθηκε στις επιθέσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς η ίδια και η οικογένειά της.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν όσα γράφτηκαν για το πρόσωπό της στενοχώρησαν τα παιδιά της, η σύζυγος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, δήλωσε: «Ναι, τα στενοχωρούσαν πολύ. Ειδικά τη μικρή μου κόρη. Της έκαναν μεγάλο κακό. Και αυτό είναι από τα πράγματα που δυσκολεύομαι να συγχωρήσω. Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του. Και φυσικά έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να με κριτικάρουν. Άλλο, όμως, κριτική και άλλο συκοφαντία. Κατασκεύασαν ψεύτικα αφηγήματα, “fake news” με σκοπό να βλάψουν τον σύζυγό μου. Έχουν πιάσει ακόμη και τα παιδιά μου… Ήταν και αυτό μια μορφή bullying. Μια άσκηση ψυχολογικής βίας εις βάρος μας, με απώτερο σκοπό να στοχοποιήσουν τον Κυριάκο».

«Αυτό που περιέγραψα δεν το κατατάσσω στην δημοσιογραφία. Δεν είναι δημοσιογραφία. Είναι δολοφονία χαρακτήρων. Είναι δείγμα αδυναμίας, όμως, όχι δύναμης» πρόσθεσε.

Παράλληλα η Μαρέβα Μητσοτάκη σύμφωνα με το enikos.gr, ανέφερε πως θεωρεί «νορμάλ» το να την ελέγξουν για τα οικονομικά της, συμπληρώνοντας ότι «αυτό δεν με πείραξε». Αναφερόμενη στον λόγο που πιστεύει ότι έχουν γίνει τόσες επιθέσεις σε εκείνη, ανέφερε πως: «Νομίζω ότι απηχεί συγκεκριμένα συμφέροντα, ίσως και προσωπικά συμπλέγματα. Και βεβαίως επειδή έτσι νόμιζαν ότι θα πλήξουν τον άντρα μου. Πάντως δεν τα κατάφεραν. Δεν έχω λάβει στη ζωή μου πιο ωραία μηνύματα συμπαράστασης από αυτά που μου έστελναν άντρες και γυναίκες εκείνη την περίοδο. Η στήριξη ερχόταν από πρόσωπα όλων των πολιτικών απόψεων».

«Πάντως, αισιοδοξώ πως η εποχή της συκοφαντίας και της λασπολογίας είναι ξεπερασμένη και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιληφθούν και στην αντιπολίτευση. Εύχομαι κάτι τέτοιο να μην το βιώσουν ούτε οι ίδιοι, ούτε τα δικά τους παιδιά. Παιδιά που μεγαλώνουν, πάνε σχολείο, ακούνε τόσα, τρώνε bullying. Η στοχοποίηση των παιδιών ενός πολιτικού δεν είναι δείγμα μιας πολιτισμένης χώρας. Και ελπίζω ότι αυτό το μάθημα το έχουμε πάρει» πρόσθεσε η σύζυγος του πρωθυπουργού.