Παίζεται μια θέση παραμονής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας

Η Δόξα Παραλίας είναι στο +3 από τον Αστέρα και θέλει έναν βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανμοβριακό για να εξασφαλίσει την παραμονή και να αποφύγει τα play-outs

πρωτάθλημα

Ο Δίας είναι η δεύτερη ομάδα μετά τον Απόλλωνα Εγλυκάδας που υποβιβάζεται στη Β’ Κατηγορία, καθώς μία αγωνιστική πριν από το τέλος τερματίζει και μαθηματικά στην τελευταία θέση του Α’ Ομίλου.
Ο Ικαρος Λακκόπετρας παρουσιάστηκε με έξι παίκτες στο γήπεδο Βραχνεΐκων, ο αγώνας δεν διεξήχθη (κατακυρώνεται με 3-0 υπέρ του Διαγόρα), όμως ο κανονισμός δεν προβλέπει ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι οι επτά από τις οκτώ ομάδες που θα αγωνιστούν στα play-outs. Από τον Β’ Ομιλο είναι οι Ατρόμητος Πατρών, Αναγέννηση Ψαθοπύργου, Πάτρα 2005 και Πανιώνιος/Αχιλλέας, ενώ από τον Α’ Ομιλο είναι οι Ικαρος Λακκόπετρας, Λιμνοχώρι, Αστέρας Μιντιλογλίου και Αστέρας Τσουκαλεΐκων ή Δόξα Παραλίας.

Εδώ θα γίνει μάχη. Η Δόξα Παραλίας είναι στο +3 από τον Αστέρα και θέλει έναν βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανμοβριακό για να εξασφαλίσει την παραμονή και να αποφύγει τα play-outs.

O Aστέρας Τσουκαλεΐκων θέλει νίκη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Μιντιλογλίου και ήττα της Δόξας για να ισοβαθμήσουν, καθώς υπερτερεί στα μεταξύ τους ματς και σώζεται αυτός!