Στο εργοτάξιο του Μετρό στην Κατεχάκη το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το πρωί στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών στον Σκαραμαγκά και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο.
Το εργοτάξιο της Γραμμής 4 του Μετρό στην Κατεχάκη θα επισκεφθεί στις 18:30 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το πρωί στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών στον Σκαραμαγκά και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο.
Σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: «Στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών στον Σκαραμαγκά και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο. Στεκόμαστε πάντα αρωγοί στο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτή είναι η υποχρέωσή μας, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Σας ευχαριστούμε για όσα προσφέρετε στην πατρίδα».
Στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών στον Σκαραμαγκά και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο. Στεκόμαστε πάντα αρωγοί στο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτή είναι η υποχρέωσή μας, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.
Σας ευχαριστούμε για όσα προσφέρετε στην πατρίδα. pic.twitter.com/qK1ANA2fOk
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) April 18, 2023
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Update μπλόκαρε αγορασμένα Microsoft Office 2021 και σταμάτησαν να λειτουργουν Word και Excel
«Πετάει, πετάει» έρχεται στην Πάτρα και στο θέατρο «Πάνθεον»
Πώς να αντιμετωπίσετε τη μεσημεριανή εξάντληση χωρίς επιπλέον καφέ
Η Meta παρουσίασε νέο AI που δοκιμάζει τα ρούχα σας και προτείνει τι να φορέσετε
Αιμίλιος Χειλάκης: Δεν θεωρώ ότι είμαι ούτε ο καλύτερος αλλά ούτε και ο χειρότερος ηθοποιός
