Ο Διαγόρας πήρε την πρόκριση στον τελικό στα πέναλτι

Διαγόρας

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι η ομάδα του Διαγόρα πήρε την νίκη κόντρα στον Αρη, στο β΄ημιτελικό και πήρε τη πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

 

Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη. Ο Διαγόρας μπήκε πιο δυνατά και αφού «προειδοποίησε» με το σουτ του Σκούρτα στο 6΄, στο 13΄ έκανε το 1-0 με το γκολ του Γκολφινόπουλου. Ο Αρης αντέδρασε και στο 30΄ έχασε ευκαιρία με τον Αγγελη να κάνει το πλασέ αλλά η μπάλα πήγε άουτ και έμεινε το 1-0 στο ημίχρονο ενώ στις καθυστερήσεις υπάρχουν διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Διαγόρα για πέναλτι του Δασουρά πάνω στον Μπαρλά.

Στο β΄ μέρος ο Διαγόρας έχασε ευκαιρίες για να πετύχει και ένα ακόμα γκολ, όμως ο Αρης ανέβασε  στροφές και αφού έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 69΄ με την κεφαλιά του Σπανού, στο 70΄’  ο Αγγελης με σουτ έκανε το 1-1 το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Η παράταση ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα γκολ για τις δύο ομάδες οι οποίες έμειναν στο 1-1 και έτσι η διαδικασία οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Στην διαδικασία των πέναλτι ήταν εύστοχοι όλοι οι παίκτες του Διαγόρα (Γεωργαντόπουλος, Τζουραμάνης, Σκούρτας, Θωμάς, Νικολακόπουλος) ενώ από τον Αρη ήταν εύστοχοι οι Γράβαλος, Αγγελής και Κουτρούμπας όμως αστόχησε ο Σπανός στο 4-3 και έτσι η ομάδα των Βραχνεϊκων πήρε την πρόκριση με 5-3.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

1-0 ο Γεωργαντόπουλος για Διαγόρα

1-1 ο Αγγελής για τον Άρη Πατρών

2-1 ο Σκούρτας για τον Διαγόρα

2-2 ο Κουτρούμπας για τον Άρη Πατρών

3-2 ο Θωμάς για τον Διαγόρα

3-3 ο Γράβαλος για τον Άρη Πατρών

4-3 ο Νικολακόπουλος για τον Διαγόρα

4-3 Χάνει το πέναλτι ο Σπανός για τον Άρη Πατρών, απέκρουσε ο Θανόπουλος

5-3 ο Τζουραμάνης, στέλνει τον Διαγόρα στον τελικό

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Ανδρούτσος) : Θανόπουλος, Λεγάτος, Μπαρλάς (63′ Καφετζής), Σιδέρης, Νικολακόπουλος, Σταυρόπουλος, Καράμπουλας (100′ Θωμάς), Αποστολόπουλος (116′ Τζουραμάνης), Σκούρτας, Γεωργαντόπουλος, Γκολφινόπουλος

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Παπουτσής): Αναστασοβίτης, Πανάρετος (111′ λ.τ. Καταρτζόπουλος), Δημόπουλος (46′ Μενύχτας), Μεντζελόπουλος (120΄ Γράβαλος), Δασουράς, Κουτρούμπας, Αγγελής, Μπούμπαλης, Σπανός, Μητρόπουλος (60′ Οικονομόπουλος / 106′ Νικολόπουλος), Κωστής.