Με δυνατές μάχες ξεκίνησε το Olympia Rally

Olympia Rally

Με τους καλυτέρους οιωνούς ξεκίνησε το  Olympia Rally το οποίο έχει διανύσει τις δύο από τις 6 πρώτες μέρες του δύσκολου αγώνα μοτοσυκλέτας όπου συμμετέχουν συνολικά 70 οδηγοί.

Η πρώτη Ειδική διαδρομή του Olympia Rally πραγματοποιήθηκε γύρω από τα Καλάβρυτα, με τους αναβάτες να παίρνουν μια μικρή γεύση από αυτό που ακολουθεί τις επόμενες ημέρες με τον αγώνα να μετακομίζει από την Τετάρτη στην Αρχ. Ολυμπία.

Ο αγώνας οδήγησε τους αναβάτες στο λόφο του Σκεπαστού, πάνω από το βουνό της Κερπινής και τελείωσε με την πανηγυρική εκκίνηση στο κέντρο της πόλης των Καλαβρύτων. Στο τέλος της ημέρας, ήταν ο Maximillian SCHEK (DE) που αναδείχθηκε ως ο γρηγορότερος, ολοκληρώνοντας την ειδική σε χρόνο 51’27”. Ο Mike WIELDMANN (DE) τερμάτισε δεύτερος με χρόνο 53’41”, ακολουθούμενος από τον Ferdinand KREIDL (AT) στην τρίτη θέση. Ο γρηγορότερος από τους Ελληνες αναβάτες ήταν ο Δημήτρης Χελιώτης που τερμάτισε 9ος και ο Χρήστος Πελούσης.
Υποστηρικτής του Olympia Rally είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η οποία στηρίζει έμπρακτα και συνεχή βάση τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.