Καιρός – Πάτρα: Λιακάδα σήμερα με τη θερμοκρασία στους 19 βαθμούς – Η πρόγνωση

Με τι καιρό θα γιορτάσουμε την Πρωτομαγιά. Ο έμπειρος προγνώστης μετεωρολόγος Νίκος Θεοδοσόπουλος μίλησε στο pelop.gr, τόσο για τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών, όσο και για την εποχική πρόγνωση του φετινού καλοκαιριού.

Καιρός

Ηλιοφάνεια προβλέπεται για σήμερα Πέμπτη 27/04/2023, στην Πάτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Σύμφωνα με την πρόβλεψη καθόλη τη διάρκεια της ημέρας θα έχει λιακάδα με την θερμοκρασία να φθάνει τους 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 70%.

Πάτρα: Ο καιρός την Πρωτομαγιά και το καυτό φετινό καλοκαίρι – Αναλυτικά η πρόγνωση

Αναλυτικά:

Σήμερα, Πέμπτη 27 Απριλίου αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες σε τμήματα της Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου με σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα ορεινά τμήματα, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν έως τις βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 17 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 22, στη Θεσσαλία από 1 έως 22 βαθμούς, στην Ήπειρο από 0 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 21-22 βαθμούς, στα Επτάνησα από 9 έως 19 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ.