Δημήτρης Κατσικόπουλος: «Κάνουν διάλογο για αποπροσανατολισμό» – Στις 15 Μαΐου η κεντρική ομιλία στην Πάτρα

Στο Κράθιο Ακράτας, βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας ττου ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κατσικόπουλος.

 

Κατσικόπουλος

Το Κράθιο Ακράτας επισκέφθηκε την Παρασκευή 28/04/2023,  ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κατσικόπουλος.

«Βιώνουμε μια πρωτοφανή προεκλογική περίοδο. Η αντιπαράθεση στο παρελθόν,
γινόταν σε επίπεδο προγραμμάτων, αρχών και πολιτικής. Σήμερα όμως ο διάλογος, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό μας έχει επικεντρωθεί στον Γεωργούλη, τα fake news, την ψηφιακή τρομοκρατία, στο κόμμα του Κασιδιάρη και στις μετεκλογικές συνεργασίες» τόνισε ο κ. Κατσικόπουλος και συνέχισε αφού μίλησε για μια σειρά θεμάτων καθημερινότητας:  Το ΠΑΣΟΚ δεν στήνει κυβερνήσεις στο περιθώριο και στο παρασκήνιο. Δεν μιλάμε ούτε για την κυβέρνηση των νικητών ούτε των ηττημένων. Στην ερώτηση με ποιον θα πάμε, απαντάμε: Με τον άνεργο, με τον νέο, με τον συμπολίτη μας που δαπανά 50% του εισοδήματος του για έξοδα στέγασης. Με τον μερικώς απασχολούμενο εργαζόμενο των 400 ευρώ και τον συνταξιούχο, που του κόπηκε το ΕΚΑΣ και δεν μπορεί να βγάλει τον μήνα του με αξιοπρέπεια!
Θα πάμε με αυτούς που έχουν ανάγκη να ακουστεί η φωνή τους και να διεκδικήσουμε όλοι μαζί το αύριο που μας αξίζει».

Στο τέλος της συγκέντρωσης, ο κ. Κατσικόπουλος έκανε γνωστό πως τη Δευτέρα 15 Μαΐου θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στο Royal στις 20:30.