Σε Λεχαινά, Αμαλιάδα, Πύργο την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Θερμή υποδοχή αναμένεται στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την προεκλογική του περιοδεία, σε πόλεις της Ηλείας.

Παρασκευή

Τρεις κομβικές πόλεις της Ηλείας θα αποτελέσουν την Παρασκευή 5/05/2023  τους σταθμούς της προεκλογικής εκστρατείας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέπτεται σήμερα το πρωί το νησί της Κεφαλονιάς.

Επιλέγοντας την απευθείας επικοινωνία την ηλειακή κοινωνία, πρώτος σταθμός του κ. Μητσοτάκη θα αποτελέσει στις 10 το πρωί η πόλη των Λεχαινών, όπου σε κεντρικό καφέ θα συνομιλήσει με πολίτες καθώς και εκπρόσωπους της αγροτικής παραγωγής. Μία ώρα μετά, στις 11 το πρωί, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην πόλη της Αμαλιάδας, συναντώντας πολίτες σε κεντρικό καφέ. Καταληκτικός σταθμός της περιοδείας του Κυριακού Μητσοτάκη θα αποτελέσει στις 12 το μεσημέρι ο Πύργος.

Η παρουσία του πρωθυπουργού στην Ηλεία δείχνει, όπως σχολίασαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», ότι η νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα στραφεί προς την ελληνική περιφέρεια εξισορροπώντας τις όποιες ανισότητες με το κέντρο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε τομείς που αποτελούν τη «ραχοκοκκαλιά» της οικονομίας, όπως η αγροτική παραγωγή και ο τουρισμός.