Μικρούτσικος – Bόσσου ξανά στη «Eurovision» ΒΙΝΤΕΟ
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Σοφία Βόσσου το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκαν μαζί στη σκηνή στο Eurovision πάρτι του «J2US».
H τραγουδίστρια και ο παρουσιαστής ερμήνευσαν την «Ανοιξη”, 32 χρόνια μετά τη συμμετοχή τους στη Eurovision, συγκινώντας τους τηλεθεατές με την μοναδική ερμηνεία τους. Να θυμίσουμε ότι η «Ανοιξη» σε στίχους και μουσική του Ανδρέα Μικρούτσικου εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision το 1991, κατακτώντας τη 13η θέση, συγκεντρώνοντας 36 ολόκληρους βαθμούς.
«Πριν 32 χρόνια έγραψα την «Ανοιξη», την παίξαμε στη Ρώμη, διακρίθηκε το κομμάτι, άφησε το στίγμα του αλλά η κρατική τηλεόραση δεν με φώναξε ποτέ να τραγουδήσουμε την ‘’Ανοιξη’’. Πέρασαν 32 χρόνια και ήρθε το J2US να κάνω πρώτη εμφάνιση ως συνθέτης και στιχουργός του κομματιού. Τους συγχωρώ μέσα από τον ήχο» δήλωσε στο σόου ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ με τη σειρά της η Σοφία Βόσσου είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω αυτό το πλάσμα που είναι οικογένειά μου. Τον ευχαριστώ για αυτό το τραγούδι. Είμαι πολύ συγκινημένη».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε σε ξένο κρεβάτι – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για τον εγκέφαλο
Πως να φτιάξεις την ανάλυση και να μεγεθύνεις τις παλιές σου φωτογραφίες με AI
Ο Ηρακλής τουριστική γέφυρα για Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Avengers: Doomsday – «Η κόλαση λογοδοτεί σε εμένα» το νέο trailer αποκαλύπτει ένα νέο έπος
Στην Αγία Βαρβάρα τα 200 χρόνια από τη Μάχη στο Καστράκι ΦΩΤΟ
Καθαρίστε φρούτα και λαχανικά όπως οι γιαγιάδες: Το κόλπο των 20 λεπτών που απομακρύνει έως 98% των βακτηρίων
Gemini 3.7 Flash: Η Google ανεβάζει ταχύτητα στον ανταγωνισμό της AI
