Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στο έργο της ΝΕΟ Πατρών-Πύργου

Την κ. Αλεξοπούλου υποδέχθηκε ο επικεφαλής του εργοταξίου κ. Γεράσιμος Νίτσας, ο οποίος στη συνέχεια την ξενάγησε σε αρκετά μεγάλο τμήμα κατασκευής του δρόμου.

Χριστίνα

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, επισκέφθηκε το εργοτάξιο κατασκευής της ΝΕΟ Πατρών-Πύργου στα Καμίνια και παρακολούθησε από κοντά την πρόοδο των εργασιών. Την κα Αλεξοπούλου υποδέχθηκε ο επικεφαλής του εργοταξίου κ. Γεράσιμος Νίτσας, ο οποίος στη συνέχεια την ξενάγησε σε αρκετά μεγάλο τμήμα κατασκευής του δρόμου.

«Παρακολουθώ αυτό το έργο από πολύ κοντά και ενημερώνομαι από τους συναδέλφους μηχανικούς που το υλοποιούν, με τους οποίους είχαμε δουλέψει μαζί στην κατασκευή της Ολυμπίας Οδού. Όχι μόνο τα καταφέραμε, αλλά σε λιγότερο από δύο χρόνια η Πατρών-Πύργου θα έχει επιτέλους ολοκληρωθεί.» δήλωσε η κα Αλεξοπούλου, εντυπωσιασμένη από τη συνέπεια και τη ταχύτητα κατασκευής της Πατρών-Πύργου.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, βρήκε το έργο κατακερματισμένο με κίνδυνο απώλειας χρηματοδότησης και με σημαντική καθυστέρηση. Με συστηματική δουλειά, το έργο ξεκίνησε και έφτασε κιόλας στη διαμόρφωση του 7% του σύνολό του. Με 3 εργοτάξια, 500 εργαζόμενους και περίπου 300 μηχανήματα, η καθημερινή πρόοδος των εργασιών, δείχνει σαφώς ότι η Πατρών-Πύργου είναι εντός χρονοδιαγράμματος κατασκευής και λίγο νωρίτερα. Αυτό το έργο θα μετατρέψει την Πάτρα και την Αχαΐα σε πραγματική πύλη εισόδου της χώρας και αποτελέσει σημαντικό σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη της περιοχής.