20 ώρες ταξίδι σε λίγες ημέρες από τη Ν. Υόρκη για τη φιέστα της ΑΕΚ!

Πριν από λίγο καιρό, είχε παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα Νιου Γιορκ – Ατλάντα Γιουνάιτεντ για το MLS με τον Γιώργο Γιακουμάκη να σκοράρει

Υόρκη

Ο άνθρωπος είναι τρελός και παλαβός για την ΑΕΚ… O Στρατής Μαστροκυριάκος έκανε 20 ώρες ταξίδι πήγαινε-έλα από τη Νέα Υόρκη για δύο ημέρες, πληρώνοντας 1.100 ευρώ, μόνο για να δώσει το «παρών» στην προχθεσινή φιέστα της Ενωσης! Και προσέξτε: Οταν έκλεισε το αεροπορικό εισιτήριο από τις ΗΠΑ δεν είχε στα χέρια του εισιτήριο για το παιχνίδι με τον Βόλο!
ΥόρκηΚαι τι έκανε ο αθεόφοβος; Ανέβασε μια φωτογραφία στο facebook κρατώντας μια κατασκευή που ο ίδιος είχε φτιάξει, πειράζοντας λίγο την επιγραφή, την οποία τροποποίησε ως εξής:

«Ερχομαι από New York και ψάχνω εισιτήριο. Παρακαλώ βοηθήστε με! Για τα παιδιά της ξενιτιάς».Και βρήκε εισιτήριο! Ο Γιάννης Μουτούσης από τις Καμάρες, ο οποίος έχει αγοράσει δύο εισιτήρια διαρκείας (για τον ίδιο και τον γιο του) είδε την ανάρτησή του Στρατή και βρήκε τη λύση. Επειδή ο γιος του δεν μπόρεσε να έρθει Ελλάδα από το εξωτερικό, το έκανε δώρο στον Μαστροκυριάκο και πήγαν μαζί στο γήπεδο!

«Η αλήθεια είναι ότι στάθηκα τυχερός. Σας λέω ειλικρινά, όμως, ακόμα και εισιτήριο να μην έβρισκα, θα πήγαινα έξω από τα επίσημα και θα καθόμουν εκεί. Η ΑΕΚ έχει πάει σε άλλο επίπεδο οργανωτικά. Η διοίκηση έχει καταλάβει ότι πρέπει να δίνει για να πάρει. Το ποδόσφαιρο εκεί είναι διασκέδαση πλέον. Θα ξαναγυρίσω στη φιέστα για το Κύπελλο και σίγουρα θα αγοράσω διαρκείας», λέει ο Στρατής, ο οποίος αν και ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, έχει επισκεφθεί άλλες δύο φορές την «Αγιά Σοφιά». Στα εγκαίνια του γηπέδου και στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

ΥόρκηΟ ίδιος δεν ασχολείται πλέον προπονητικά με το ποδόσφαιρο, όμως το απολαμβάνει ακόμα περισσότερο τώρα.

Πριν από λίγο καιρό, είχε παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα Νιου Γιορκ – Ατλάντα Γιουνάιτεντ για το MLS με τον Γιώργο Γιακουμάκη να σκοράρει και να δίνει τη φανέλα του στον Στρατή Μαστροκυριάκο, ενώ φωτογραφήθηκε μαζί του κρατώντας και οι δύο την ελληνική σημαία.
«Δεν ασχολούμαι πλέον με την προπονητική στη Νέα Υόρκη. Κουράστηκα μετά από τόσα χρόνια. Πηγαίνω στο γήπεδο, απολαμβάνω τους αγώνες και τη χαρά του παιχνιδιού. Εχω τη δουλειά μου, την οικογένειά μου και όλα καλά».