Σάρωσαν οι πατρινοί πυγμάχοι στη Θεσσαλονίκη, κατέκτησαν 27 μετάλλια!

πυγμάχοι,Θεσσαλονίκη

Εξαιρετικός ήταν ο απολογισμός των Πατρινών Πυγμάχων που συμμετείχαν το τελευταίο τριήμερο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Παμπαίδων-Κορασίδων-Παγκορασίδων της Θεσσαλονίκης, καθώς κατέκτησαν συνολικά 27 μετάλλια. Οι 36 συνολικά αθλητές των ομάδων της Πάτρας έδειξαν ότι βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και δίκαια είναι ανάμεσα στους κορυφαίους.

Συγκεκριμένα αγωνιστήκαν αθλητές από επτά σωματεία της Αχαΐας, την Παναχαϊκή (Νίκος Πλέας με συνεργάτες τη Φωτεινή Πλέα και τον Νίκο Καρύδα), την ΕΑΠ (Γιάννης Χαζάπης, Χρήστος Κλαμπανάς), την ΠΥΓΜΗ (Λάμπρος Μχαλόπουλος), τον Τόφαλο (Μάκης Συνοδινός, βοηθός Γιώργος Σωτηρόπουλος), την Αμυνα (Μάριος Καπερώνης), τον Μίλωνα (Ηλίας Πελεκούδας) και  τον Λεωνίδα Αιγίου (Θανάσης Βαλσαμίδης, συνεργάτης ο Σπ. Παπαδόπουλος).

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ Η ΠΓΕ

Τα περισσότερα μετάλλια κατέκτησε η Παναχαϊκή η οποία πανηγύρισε συνολικά 11 μετάλλια (πέντε χρυσά, ένα ασημένιο και πέντε χάλκινα) και για αυτό αναδείχτηκε πολυνίκης στις Παγκορασίδες ενώ πρωταθλήτρια στην ίδια κατηγορία αναδείχτηκε η ΠΥΓΜΗ που κατέκτησε τέσσερα μετάλλια.

Για την Παναχαϊκή  η Παναγιώτα Πετρίτση κατέκτησε το χρυσό  μετάλλιο στα 52 κιλά η Βασιλική Γκολφινόπουλου το χρυσό μετάλλιο στα 75 κιλά, η Μαρία Γεωργόπουλου το χρυσό μετάλλιο στα 48 κιλά, η Λαμπρινή Γιαννακόπουλου το χρυσό μετάλλιο στα 52 κιλά και το χάλκινο μετάλλιο η Ζωή Γουβή στα 46 κιλά.

Στα αγόρια, ο Λ. Ζουρνατσής στα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 48 κιλά ενώ ο Ν. Σαμαντάς έχασε στον τελικό των 52 κιλων και έτσι κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Μάνος Ασημακόπουλος στα 52 κιλά, Γιώργος Χουλιάρας στα 57 κιλά, Μιχάλης Λιώλης στα 66 κιλά και Ανδρέας Γεωργόπουλος στα 48 κιλά.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Η ΠΥΓΜΗ

Θρίαμβος και για την Πυγμή, η οποία κατέκτησε πέντε μετάλλια και πήρε τον τίτλο του πρωταθλητή και πολυνίκη συλλόγου στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων! Συγκεκριμένα, η Αγγελική Σδούγα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 44 κιλά, η  Φατιόνα Αγκαράι  το χρυσό μετάλλιο στα 54 κιλά, η Φένια Γουργουρίνη το ασημένιο μετάλλιο στα 52 κιλά και η Χριστίνα Δούβρη το χάλκινο μετάλλιο στα 46 κιλά ενώ ο Χρήστος Παναγόπουλος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 44 κιλά.

 

πυγμάχοι,Θεσσαλονίκη

Στην Αμυνα, ο απολογισμός ήταν τρία μετάλλια, ένα χρυσό από τον Ιωσήφ Κοκκώνη ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση στα 57 κιλά και δύο χάλκινα από τον Γ. Σκόνδρα στα 57 κιλά και τον Δ. Βιτσεντάτο στα 66 κιλά.

 

Καλή συγκομιδή και για τον Τόφαλο ο οποίος πυγμάχοι,Θεσσαλονίκηκατέκτησε τρία μετάλλια, ο Βασίλης Μητρόπουλος το ασημένιο μετάλλιο στα 75 κιλά, ο Θόδωρος Γκατζόγιας το χάλκινο μετάλλιο στα 54 κιλά και ο Γιώργος Δημητρόπουλος το χάλκινο μετάλλιο στα 66 κιλά.

Επίσης, ο Μίλωνας, κατέκτησε τρία μετάλλια, δύο χρυσά μετάλλια, με την Ράνια Κάντζαρη στα 57 κιλά και την Αντωνία Τσεμπερούλη στα 60 κιλά και ένα χάλκινο με τον Χριστόφορο Παναγιωτόπουλο στα 54 κιλά.

Tέλος, η ΕΑΠ  κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο με τον Νίκο Αναστασόπουλο στα 52 κιλά  ενώ μετάλλιο πήρε και ο Λεωνίδας Αιγίου με τον νεαρό Κ. Κουρή που κατέκτησε το χάλκινο στα 80κ.

 

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop