Κυριάκος Μητσοτάκης: Το νέο βίντεο στο Tik Tok που… προκάλεσε εντυπώσεις – Τα «cringe» ντολμαδάκια και… η κοπάνα 

Για ακόμα μια φορά viral έχει γίνει βίντεο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αποκάλυψε τον λόγο που εμφανίζεται τόσο ψηλός σε ορισμένες προεκλογικές του ομιλίες αλλά και γιατί  πάντα ήθελε να μιλήσει στο Παλέ εντ Σπορ.

Με ένα νέο βίντεο στο Tik Tok, έκανε «come back» , ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγα μόλις 24ωρα από την «μεγάλη ημέρα» των εκλογών της χώρας.

Πρόκειται για ακόμα ένα βίντεο από τα παρασκήνια της προεκλογικής του εκστρατείας ανέβασε όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα στον λογαριασμό του στο Tik Tok, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας αποκαλύψεις από όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες, τρεις μέρες πριν τις εκλογές 2023.

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε γιατί εμφανίζεται τόσο ψηλός σε ορισμένες προεκλογικές του ομιλίες αλλά και τον λόγο που πάντα ήθελε να μιλήσει στο Παλέ εντ Σπορ. Στο βίντεο πρωταγωνιστούν επίσης και η κόρη του Δάφνη αλλά και ο γιος του Κωνσταντίνος.

Τα «cringe» ντολμαδάκια

Στην αρχή του βίντεο ο διακρίνεται Κυριάκος Μητσοτάκης στο αυτοκίνητο κρατώντας ένα πιάτο με ντολμαδάκια, «ξαφνικά έρχεται μία κυρία και τι μου προσφέρει», λέει ο πρωθυπουργός δείχνοντας το πιάτο. Εκείνη τη στιγμή ακούγεται η κόρη του Δάφνη να λέει: «μπαμπά όχι, cringe».

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός αποκάλυψε γιατί φαίνεται τόσο ψηλός στις ομιλίες του, κάνοντας γνωστό ότι υπάρχει μία μικρή εξέδρα, η οποία δεν φαίνεται.

«Μερικές φορές βλέπω τα πλάνα από τις ομιλίες που κάνουμε στον κόσμο και φαίνομαι έτσι πάντα πολύ πιο ψηλός απλά για να γνωρίζετε υπάρχει μία μικρή εξεδρούλα στην οποία ανεβαίνω, δεν φαίνεται ποτέ. Δεν είμαι 2.10 για να εξέχω τόσο πιο πολύ απ’ τους άλλους;», είπε χαρακτηριστικά.

Όμως την πιο ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στη συνέντευξή του στη Θεσσαλονίκη και στο Παλέ εντ Σπορ, κάνοντας γνωστό πως είχε κάνει κοπάνα από το σχολείο για να δει τον Νίκο Γκάλη να παίζει από κοντά.

«Προτελευταία ομιλία, πάντα ήθελα να μιλήσω στο Παλέ ντε Σπορ γιατί κάποια στιγμή πήγαινα ακόμα σχολείο, είχα κάνει μία κοπάνα τότε και μία Πέμπτη είχα ανέβει να δω τον Νίκο Γκάλη να παίζει στο κατάμεστο Παλέ ντε Σπορ και ακόμα το θυμάμαι», είπε ακόμα ο πρωθυπουργός.

 

@kyriakosmitsotakis_ 3 και σήμερα #kyriakosmitsotakis #BTS #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Ο πληγωμένος… Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Τέλος ο πρωθυπουργός δείχνει την αδυναμία του στην κόρη του, της οποίας τσιμπάει το μάγουλο και λέει: «αυτό είναι πολύ καλύτερο μάγουλο από του Κωνσταντίνου», δίνοντας ένα φιλί στη Δάφνη.

Στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος να μην μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή του. «Είμαι απογοητευμένος, πληγωμένος, δεν ξέρω πως μπορώ να το διαχειριστώ», λέει χαρακτηριστικά.