Πάτρα – Το νέο κόλπο: Ατυχήματα «μαϊμού» για αφαίμαξη οδηγών εν αγνοία

Ένα  νέο κόλπο έχουν βρει, με στόχο την «αφαίμαξη» των ανυποψίαστων οδηγών.  Δεύτερο περιστατικό μέσα σε έναν μήνα. Δείτε τι ακριβώς συνέβη.

Πάτρα,νέο,κόλπο,Ατυχήματα,μαϊμού,αφαίμαξη Πεσμένη κάτω η γυναίκα, σφαδάζει δήθεν απ' τους πόνους...

Στο ίδιο έργο θεατές αυτή τη φορά, ένα μήνα αφότου η «Πελοπόννησος» είχε ασχοληθεί με την περίπτωση γυναίκας Ρομά, η οποία «έπεσε» πάνω σε όχημα στη διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη και Μαιζώνος και στη συνέχεια υποστήριζε πως… σφάδαζε από τους πόνους!

Ο οδηγός είχε τρομάξει και τελικά απεδείχθη πως η γυναίκα δεν είχε τίποτα κι έπαιζε θέατρο, μήπως κι έπειθε τον οδηγό να της δώσει κάποια χρήματα.

Το ίδιο συνέβη στην οδό Γούναρη, όπου η ίδια γυναίκα υποστήριζε πως παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Σφάδαζε από τους πόνους και μάλιστα περαστικοί έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Μέχρι και νερό της πήγαιναν.

Και σε αυτή την περίπτωση ο οδηγός τρόμαξε, σταμάτησε και δήλωνε πως… δεν κατάλαβε καν πως την είχε χτυπήσει. Λογικό, αφού δεν την είχε χτυπήσει. Η γυναίκα έπεφτε και ξανάπεφτε στο οδόστρωμα, ο οδηγός την πλησίαζε για βοήθεια και εκείνη του…«ξεφούρνισε» το «κόλπο»!

Μήπως και πληρωθεί.

Οταν όμως κάποιοι είπαν να καλέσουν γιατρό και ασθενοφόρο για τη μεταφορά της σε Νοσοκομείο, η γυναίκα… γιατρεύτηκε!

«Καλά είμαι, είπε, θα έρθει ο άνδρας μου να με πάρει»!

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ