Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Βασίλη Πετράκου – Συλλυπητήρια Πελετίδη

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στον Αγιο Μηνά.

Πάτρα

Θλίψη στην Πάτρα για την απώλεια του Βασίλη Πετράκου πολιτικού μηχανικού που έφυγε από τη ζωή στα 72 του χρόνια, συνεργάτη του αείμνηστου Δημάρχου Θεόδωρου Άννινου και αγωνιστής του ΚΚΕ.

Ηταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Εθνικού Πατρών.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στον Αγιο Μηνά.

Συλλυπητήρια Κώστα Πελετίδη

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του πολιτικού μηχανικού Βασίλη Πετράκου, του έντιμου και συνεπή αγωνιστή που έδινε παλικαρίσια όλους τους αγώνες, όπως παλικαρίσια έδωσε και την άνιση μάχη για τη ζωή.

Το κοινωνικό, πολιτικό, αγωνιστικό στίγμα του Βασίλη Πετράκουείναι καταγεγραμμένο στη μνήμη όλων όσων τον γνώρισαν και έδωσαν μαζί του αγώνες για τα ίδια ιδανικά.

Ο Δήμαρχος απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους.

Από την πλευρά του επίσης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος σε συλλυπητήρια δήλωσή του αναφέρει:

«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετώ το φίλο και συναγωνιστή Βασίλη Πετράκο, που άφησε το δικό του έντονο αποτύπωμα στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες και στον αθλητισμό ως διακεκριμένος ποδοσφαιριστής του ιστορικού Εθνικού Πατρών. Θα τον θυμόμαστε με μεγάλη εκτίμηση,  σεβασμό και αγάπη για το ήθος του και την προσφορά του στην κοινωνία. Εκφράζω τα πιο βαθιά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και τους οικείους του».