Οι ομιλητές στο All Star Goalkeepers camp

camp

Ενα πολύ ενδιαφέρον camp θα γίνει το τριήμερο 16-18 Ιουνίου στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, αλλά και το γήπεδο Προσφυγικών.

Ο λόγος για το All Star Goalkeepers camp στο οποίο θα συμμετάσχουν πιστοποιημένοι προπονητές και άνθρωποι που εμπλέκονται με τον χώρο του ποδόσφαιρου, ωστόσο θα υπάρχει έμφαση στους τερματοφύλακες.

 

Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι και ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Κόμπλας, ο Νίκος Κοκοτσής και ο Κώστας Κυριτόπουλος, όλοι τους πιστοποιημένοι και με δίπλωμα UEFA  B.

Επίσης, έχει προσκληθεί να μιλήσει ο Διονύσης Χιώτης, επικεφαλής του τμήματος goalkeeper της ΑΕΚ και ο Φερναντο Μπράνταν που θα μιλήσει για το scouting.

Ακόμα, θα υπάρχει ενότητα για επιστήμη και ποδόσφαιρο όπου θα μιλήσει ο Γιάννης Γιαννακόπουλος, η διατροφολόγος Αριτελένα Κυριακόπουλου και ο ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτή Νίκος Ράικος, ενώ θα προστεθούν και άλλα ονόματα τις επόμενες μέρες. Το camp έχει την έγκριση από την ΕΠΣ Αχαΐας και χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα “Πελοπόννησος” και το Pelop.gr.