Θεσσαλονίκη: Τρόμος σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φλώρινας – Βρέθηκε φίδι! ΦΩΤΟ

Φίδι προκάλεσε πανικό μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Τρόμος σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φλώρινας - Βρέθηκε φίδι! ΦΩΤΟ

Πανικό σκόρπισε η… παρουσία ενός φιδιού μέσα σε ένα υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ το απόγευμα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσία του φιδιού σύμφωνα με το thestival.gr, έγινε αντιληπτή στη διάρκεια του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Φλώρινα. Στη θέα του φιδιού οι επιβάτες πανικοβλήθηκαν. Ο οδηγός αναγκάστηκε να επιστρέψει στον Σταθμό Μακεδονία. Το φίδι από την… τρύπα κλήθηκε να βγάλει η Πυροσβεστική.

Πώς βρέθηκε το φίδι στο λεωφορείο;

Λίγες ώρες νωρίτερα το συγκεκριμένο λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα – Θεσσαλονίκη. Μία από τις επιβάτιδες κουβαλούσε μαζί της το κατοικίδιό της, ένα κοραλόφιδο. Όταν το λεωφορείο έφτασε στη Θεσσαλονίκη, η γυναίκα αποβιβάστηκε χωρίς να πάρει μαζί της το φίδι της. Καθώς το λεωφορείο ξεκίνησε το δρομολόγιο προς τη Φλώρινα, οι επιβάτες του συνειδητοποίησαν ότι μαζί τους ταξιδεύει ένα ερπετό.

Θεσσαλονίκη: Τρόμος σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φλώρινας - Βρέθηκε φίδι! ΦΩΤΟ

Το όχημα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική. Οι επιβάτες κατέβηκαν από το λεωφορείο και οι πυροσβέστες παρέμειναν εκεί μέχρι να φτάσει η ιδιοκτήτρια του κοραλόφιδου. Η περιπέτεια των επιβατών είχε αίσιο τέλος και η γυναίκα έσμιξε ξανά με το αγαπημένο της ερπετό.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ