Αιτωλοακαρνανία: Βρέθηκε 75χρονος νεκρός μέσα σε πηγάδι – Επί τόπου 4μελής ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας ΦΩΤΟ
Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος σε πηγάδι στο Διάσελο Αιτωλοακαρνανίας. Επί τόπου τετραμελής ορειβατική ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας.
Τετραμελής ορειβατική ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας αναχώρησε για το Διάσελο Αιτωλοακαρνανίας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε 75χρονος μέσα σε πηγάδι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr o 75χρονος είναι νεκρός.
Η ορειβατική ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ μετέβη στο Διάσελο, μετά το χωριό Ριγάνι Ναυπακτίας, προκειμένου να συμβάλει στις προσπάθειες ανάσυρσης του 75χρονου.
Ο ηλικιωμένος δεν είχε δώσει ίχνη ζωής από χθες Σάββατο και σήμερα βρέθηκε πεσμένος μέσα σε πηγάδι το οποίο ήταν περιφραγμένο.
Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπάκτου, αστυνομία και ΕΚΑΒ, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας.
Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, ερευνά τα αίτια του θανάτου του 75χρονου, ακόμη και την περίπτωση να έβαλε μόνος του τέλος στην ζωή του.



Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Frozen yogurt ή παγωτό; Ποιο είναι τελικά πιο υγιεινό
Η OpenAI σταματά το μοντέλο Astra που έλυσε 10 μαθηματικά αινίγματα δεκαετιών
Μουσική βραδιά στα Τριπόταμα Αχαΐας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Το άθλημα της μακροζωίας: Χαρίζει έως και 5 επιπλέον χρόνια ζωής
Η Apple αποφασίζει ποιος μένει και ποιος φεύγει και οι κανόνες δεν είναι ίδιοι για όλους
Ο εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Βαλιμή ΦΩΤΟ
Ξηροί καρποί: Τι συμβαίνει στο σώμα όταν τρώτε πάρα πολλούς
Άνευ προηγουμένου τα pre orders του GTA 6
