Οι ειδήσεις σε τίτλους την Δευτέρα 19 Ιουνίου στην Πελοπόννησο

ειδήσεις,τίτλους,Πελοπόννησο

Δείτε τις σημαντικότερες ειδήσεις  σε τίτλους σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023.

Πατήστε τα λινκ για να διαβάσετε αναλυτικά τις ειδήσεις.

-Η ώρα των Προέδρων στην Αχαΐα – Η ΠΑΤΡΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ – Οι αρχηγοί των τεσσάρων πρώτων κομμάτων των εκλογών του Μαΐου θα βρεθούν στην Πάτρα μέσα σε διάστημα 60 ωρών.

-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Το ΠΑΣΟΚ έχει προοδευτικό DNA» – Ο πρώην πρωθυπουργός για τις διαφορές από άλλα κόμματα, τις προκλήσεις και το όραμα.

-ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΣΤΗΝ «ΠτΔ»: «Μπροστά οι λύσεις που προτείνουμε»- -Ο επικεφαλής του εκλογικού αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για το επικοινωνιακό πλάνο ως την κάλπη

-ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΛΕΞ: Πήρε «φωτιά» η Αγυιά -Η νύχτα-μέρα έγινε στο γήπεδο της Παναχαϊκής κατά τη σαββατιάτικη συναυλία του ΛΕΞ. Ο θεσσαλονικιός ράπερ, με τον κοινωνικοπολιτικό στίχο, έδειξε ξανά πως τον «ακούν» οι νέοι για όσα λέει. 10.000 κόσμος υπό βροχή!

-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ: Οι «αθόρυβες» συμφωνίες του πρώην Περιφερειάρχη – Ο γρίφος της συμμετοχής του ή μη στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου θα απαντηθεί από τον ίδιο μετά τις βουλευτικές κάλπες και συγκεκριμένα στις 30 Ιουνίου

-ΟΣΕ – ΕΡΓΟ: Χωρίς τρένο σήμερα και αύριο ο βόρειος κλάδος -Με λεωφορεία τα δρομολόγια για να γίνει επιδιόρθωση στην Ηρώων Πολυτεχνείου

-ΓΙΑΓΚΟΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ: Παράτολμο γύρισμα-διαφήμιση στα Αγραφα μετά από άρνηση – Με ένα επικό γύρισμα στη Γέφυρα της Τατάρνας, στα Αγραφα, ο Γιάγκος Ραυτόπουλος τίμησε την επικείμενη Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής!

-ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ: Πιο νωρίς από ποτέ έτοιμη για την αντιπυρική η Πυροσβεστική – Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται το Πυροσβεστικό Σώμα. O υποστράτηγος Νίκος Ρουμελιώτης, απαντά στα ερωτήματα της «ΠτΔ» για τον σχεδιασμό και τη διάθεση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στο πλαίσιο της αντιπυρικής περιόδου.

– ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ: «Μεγάλο όφελος για τις κοινωνίες του Αιγίου και της Πάτρας να έχουν δημοτικές αρχές πιο κοντά προς την κυβέρνηση της ΝΔ»

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: Τι θα κάνει η Μαρία Τσουκαλά – Τι απαντά στην «Π» για τις φήμες περί μεταγραφής

-Πότε θα έρθει το καλοκαίρι; Η «ΠτΔ» δίνει την απάντηση σε λουόμενους και επιχειρηματίες

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ