Πάτρα: Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της Εταιρείας Αχαϊκών Σπουδών

Πραγματοποιήθηκε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.

Πάτρα: Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της Εταιρείας Αχαϊκών Σπουδών

Η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας Αχαϊκών Σπουδών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου, στον χώρο της έδρας της (Βίλα Φέγγου).

Κατά τη διάρκειά της, εγκρίθηκε ο απολογισμός δραστηριοτήτων, ο οικονομικός απολογισμός των τριών τελευταίων χρόνων και καθορίστηκαν οι στόχοι με τις βασικές προτεραιότητες της νέας περιόδου.

Πάτρα: Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της Εταιρείας Αχαϊκών Σπουδών Πάτρα: Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της Εταιρείας Αχαϊκών Σπουδών

Στη συνέχεια έγινε η εκλογή των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο συγκροτήθηκε εχθές Δευτέρα, 19 Ιουνίου,  ομόφωνα σε σώμα και απαρτίζεται από τους: Βαγγέλη Πολίτη-Στεργίου πρόεδρο, Γιώργο Σπηλιωτόπουλο αντιπρόεδρο, Ξενοφώντα Παπαευθυμίου γραμματέα, Μάριο Πραπόπουλο ταμία, Παναγιώτα Βάθη-Σαράβα μέλος, Νίκη Παπανδρέου-Πετσάλη μέλος, Νίκο Σαραφόπουλο μέλος, Θανάση Μανθόπουλο αν. μέλος. Η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελείται από τους: Γιώργο Βιδάλη, Γιάννη Μόσχο, και Βασίλη Χριστόπουλο.

Πάτρα: Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της Εταιρείας Αχαϊκών Σπουδών Πάτρα: Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της Εταιρείας Αχαϊκών Σπουδών Πάτρα: Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της Εταιρείας Αχαϊκών Σπουδών

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ