Πάτρα: Ο Κώστας Πελετίδης στην καλοκαιρινή εορτή του Δημοτικού Βρεφοκομείου

Τι ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό του.

Πάτρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, όπως κάθε χρόνο, η αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πάτρας, στον ειδυλλιακό, προαύλιο χώρο του.

Στην γιορτή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη και παρακολούθησαν, μαζί με τους εργαζόμενους και τους γονείς, όλα όσα είχαν ετοιμάσει μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους και παρουσίασαν τα παιδάκια.

Πάτρα

Ο Δήμαρχος, στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε: «Το Δημοτικό Βρεφοκομείο, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου μας, μετά από προσπάθειες χρόνων που καταβάλουμε, απ’ την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως Δημοτική Αρχή, βρίσκονται σήμερα σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο λειτουργίας.

Πάτρα

Η προσπάθεια αυτή ωστόσο, λαμβάνει χώρα σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, καθώς αφενός η χρηματοδότηση απ’ το κράτος είναι πενιχρή, αφετέρου δεν υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός της προσχολικής αγωγής, με γνώμονα τις ανάγκες των παιδιών μας.

Πάτρα

Κριτήριο των κυβερνώντων, είναι οι ανάγκες της αγοράς, γι’ αυτό και πολλές οικογένειες βιώνουν την αδιέξοδη πολιτική των voucher και των μορίων, πολιτική που έχει αντίκτυπο και στον Δήμο μας. Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να προσφέρουμε στα παιδιά μας την προσχολική αγωγή που αξίζουν».

Πάτρα

Ο Δήμαρχος Πατρέων, συνεχάρη για μια ακόμη φορά τους εκπαιδευτικούς και γενικά, όλους τους εργαζόμενους του Δημοτικού Βρεφοκομείου, για την προσφορά τους και το έργο τους.