Οποια ομάδα πρόλαβε τον Κύριο είδε στη SL2, ετσι όπως τα έκαναν…

Κατα πάσα πιθανότατα, τόσο ο Τσαλουχίδης, όσο και ο Γεωργιάδης, θα ανακοινωθούν επίσημα την Τρίτη

SL2

Νέα δεδομένα δημιουργούνται για την Παναχαϊκή μετά τη γνωστοποίηση των ομάδων που πήραν άδεια Super League 2. Oτι θα ήταν πολλές αυτές που δεν θα έπαιρναν, το γνωρίζαμε. Αλλά τόσες πολλές, δεν το περιμέναμε!
Οι μοναδικές ομάδες που έχουν εξασφαλίσει άδεια από τον Νότιο Ομιλο είναι ο Απόλλων Σμύρνης, τα Χανιά, το Αιγάλεω και οι Ιωνικός, Λεβαδειακός που υποβιβάστηκαν από τη Super League 1!

Η Παναχαϊκή ούτε καν μπήκε στη διαδικασία να καταθέσει φάκελο, αφού γνώριζε το αποτέλεσμα. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα!
Εκτός από το πρόστιμο των 10.000 ευρώ, η Παναχαϊκή έχει να αντιμετωπίσει και ένα άλλο θέμα, καθώς πλέον με τόσους «μνηστήρες» δεν είναι και τόσο εύκολο να βρει καλούς ποδοσφαιριστές που θα υπάγονται στους συγκεκριμένους περιορισμούς.
Οποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε… Και συνήθως προλαβαίνει αυτός που έχει το χρήμα. Ολόκληρη Καλαμάτα με τόσα χρήματα και χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες, δεν κατάφερε να πάρει άδεια λόγω ερασιτεχνικών χειρισμών που έγιναν το προηγούμενο διάστημα! Από τη στιγμή, όμως, που θέλει να πρωταγωνιστήσει, θα επιδιώξει να «βουτήξει» όλο το καλό υλικό.
Αυτό είναι το δεύτερο επαγγελματικό πρωτάθλημα της χώρας… Με τις περισσότερες ΠΑΕ να έχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα, να μην μπορούν να πάρουν αδειοδότηση και κατά τα άλλα να λένε όλοι ότι αυτή τη φορά θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Σημασία δεν έχει πότε θα γίνει έναρξη, αλλά υπό ποιες προϋποθέσεις. Αντί να αναβαθμίζεται το προϊόν, συνεχώς υποβαθμίζεται.
Καλαμάτα, Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΕΛ, ομάδες δηλαδή που υποτίθεται ότι θέλουν να πρωταγωνιστήσουν, κατέθεσαν φακέλους και απορρίφθηκαν.

Οι ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν, δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία, απαγορεύεται να κάνουν μεταγραφές παικτών άνω των 25 ετών πλην τριών Ελλήνων. Βέβαια, υπάρχει η δυνατότητα απεριόριστου αριθμού μεταγραφών Ελλήνων ποδοσφαιριστών κάτω των 25 και απεριόριστου αριθμού μεταγραφών αλλοδαπών κάτω των 23, ενώ έχουν επίσης τη δυνατότητα ανανέωσης απεριόριστου αριθμού από τα υφιστάμενα συμβόλαια ανεξαρτήτως ηλικίας και υπηκοότητας.

Για πρώτη φορά από την ημέρα που υπήρξε πλήρη συμφωνία, Πέτρος Σταθάκης, Κώστας Γεωργιάδης και Γιώτης Τσαλουχίδης θα βρεθούν και οι τρεις μαζί στην Πάτρα με σκοπό να πιάσουν δουλειά. Tι σημαίνει «να πιάσουν δουλειά;».
Αρχικά, να μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να κρατήσουν γιατί τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, αλλά να συμφωνήσουν και οι ίδιοι στο οικονομικό, γιατί τα χρήματα που τους οφείλονται είναι πολλά.
Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Κώστας Γεωργιάδης θα γνωρίζει ποιους ποδοσφαιριστές θα έχει στο ρόστερ από πέρυσι, θα μπορέσει να κινηθεί για μεταγραφές σε συνεργασία με τον Γιώτη Τσαλουχίδη.

Ετσι κι αλλιώς, οι δύο τους έχουν συγκροτήσει μια λίστα με παίκτες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι ίσως να είναι και κλεισμένοι!
Κατα πάσα πιθανότατα, τόσο ο Τσαλουχίδης, όσο και ο Γεωργιάδης, θα ανακοινωθούν επίσημα την Τρίτη.