Η 92χρονη γιαγιά Φλωρεντία που είδε τελικούς Α1 ΕΣΚΑ-Η

Την παράσταση έκλεψε η 92χρονη Φλωρεντία Ανετοπούλου που παρακολούθησε τον τελικό του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η, στηρίζοντας την προσπάθεια του εγγονού της Σπύρου Καρπούζη της ΕΑ Παραλίας.

ΕΣΚΑ-Η Η 92χρονη γιαγιά Φλωρεντία Ανετοπούλου

Στα γήπεδα της ΕΣΚΑ-Η όλα αυτά τα χρόνια τα έχουμε δει όλα. Γιαγιά, όμως, ηλικίας 92 ετών δεν είχαμε ξαναδεί! Ναι-ναι, καλά διαβάσατε, γιαγιά ηλικίας 92 ετών!
Για την κυρία Φλωρεντία Ανετοπούλου ο λόγος, την οποία εντοπίσαμε στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο του Αιγίου στον τελευταίο τελικό του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η ανάμεσα σε Αστέρα Τέμενης και ΕΑ Παραλίας. Γιατί ήταν εκεί; Για να στηρίξει τις προσπάθειες του εγγονού της, Σπύρου Καρπούζη, ο οποίος πραγματοποίησε φέτος μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, φτάνοντας να παίξει σε δύο σερί τελικούς, έναν αυτόν της Α1 ΕΣΚΑ-Η που κρίθηκε σε σειρά πολλών αγώνων κι έναν αυτόν του Κυπέλλου της ΕΣΚΑ-Η, την κατάκτηση του οποίου πανηγύρισε.
Ο Σπύρος Καρπούζης είναι, μάλιστα, ο μοναδικός εγγονός της κυρίας Φλωρεντίας Ανετοπούλου (για την ακρίβεια είναι αδερφή της μητέρας της μάνας του 23χρονου παίκτη) και γι΄ αυτόν τον λόγο δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου του Αιγίου. Και μπορεί η ΕΑ Παραλίας να έχασε αυτόν τον τίτλο, όμως η γιαγιά Φλωρεντία του έδωσε ένα μεγάλο φιλί και τον χειροκρότησε για την προσπάθειά του. Η καταγωγή της είναι από την Αθήνα (άλλωστε οι πρώτες ομάδες του Σπύρου Καρπούζη ήταν ο Μίλωνας και η Ελευθερία Μοσχάτου) και είναι συνταξιούχος μοδίστρα.
Θυμίζουμε ότι ερχόμενος στα μέρη μας, ο Σπ. Καρπούζης έπαιξε πρώτα στον Φοίνικα Αγυιάς την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 (πρώτη χρονιά στη Β΄ ΕΣΚΑ-Η), στη Νίκη Προαστείου και μετά στη ΝΕΠ, για να «μετακομίσει» στη συνέχεια στην (Κυπελλούχο ΕΣΚΑ-Η και φιναλίστ Α1 ΕΣΚΑ-Η) ΕΑ Παραλίας.
«Η γιαγιά Φλωρεντία ήταν ο πιο ξεχωριστός μας φίλαθλος και την ευχαριστούμε για τη στήριξή της», σχολίασε ο πρόεδρος της ΕΑ Παραλίας, Αλκης Κωστόπουλος, ο οποίος είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος από τη συνολική φετινή πορεία της ομάδας του. Ζητούμενο τώρα είναι η ΕΑ Παραλίας να συνεχίσει έτσι και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ