Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε ο Δημήτρης Κουφοντίνας
Όλοι- πλην του Χριστόδουλου Ξηρού λόγω της απόδρασης του 2014- έχουν το δικαίωμα με τον Ποινικό Κώδικα του 2019 να υποβάλλουν αίτημα αποφυλάκισης, εφόσον έχουν συμπληρώσει τα 19 έτη φυλάκισης.
Αίτημα για υφ’ όρον απόλυση έχει υποβάλει ο αρχιεκτελεστής της 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας, καθώς έχει συμπληρώσει 19 χρόνια στη φυλακή, σύμφωνα με το MEGA.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει καταδικασθεί 11 φορές ισόβια για πράξεις της τρομοκρατικής οργάνωσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και οι υπόλοιποι που είναι στη φυλακή έχουν το ίδιο δικαίωμα. Δηλαδή οι Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, Σάββας Ξηρός, Χριστόδουλος Ξηρός και Βασίλης Τζωρτζάτος.
Όλοι- πλην του Χριστόδουλου Ξηρού λόγω της απόδρασης του 2014- έχουν το δικαίωμα με τον Ποινικό Κώδικα του 2019 να υποβάλλουν αίτημα αποφυλάκισης, εφόσον έχουν συμπληρώσει τα 19 έτη φυλάκισης.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα έγινε γνωστό ότι εκτός φυλακής είναι από την Πέμπτη ο Ηρακλής Κωστάρης, με τη διαδικασία της υφ’ όρον απόλυσης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιάννης Μπέζος: Φέτος κάνω την τελευταία μου σειρά πολλών επεισοδίων, κουράστηκα
Η Nothing παρουσίασε τα Headphone (1) Pro με 68 ώρες αυτονομίας
iOS 27: Γιατί δεν ενεργοποιούνται οι νέοι γονικοί έλεγχοι της Apple και ποια ρύθμιση απαιτείται
Η Κατερίνα Λιόλιου τραγούδησε το «Δι’ Ευχών» της Χαρούλας Αλεξίου
Η Google καταργεί τα Gemini Gems και η αλλαγή που αφήνει εκτός τους δωρεάν χρήστες
