Μένετε στην Αχαΐα και είστε λάτρεις της ομορφιάς και της υγείας;

Στον κόσμο της ομορφιάς και της υγείας, δεν υπάρχει χώρος για συμβιβασμούς. Μέσα από αμέτρητες επιλογές, πρέπει να κάνουμε τη σωστή επιλογή για να αναδείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Γνωρίστε το heals.gr, ένα μεγάλο ηλεκτρονικό φαρμακείο (e-shop) στην Θεσσαλονίκη. Το heals.gr έχει πάνω από 13.000 προϊόντα σε προσφορά, από αντιηλιακά και αντικουνουπικά μέχρι συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα ομορφιάς και αδυνατίσματος, όλα σε ασυναγώνιστες τιμές! Και το καλύτερο; Παραδίδουν την παραγγελία σας στην πόρτα σας μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Ανακαλύψτε το heals.gr μέσω της ειδικής εβδομαδιαίας προσφοράς για το νομό της Αχαΐας. Από τη Δευτέρα, 10/07/2023 έως την Κυριακή, 16/07/2023, απολαύστε δωρεάν μεταφορικά για κάθε παραγγελία που θα πραγματοποιήσετε μέσω του e-shop. Απλά κάντε την παραγγελία σας και θα την παραλάβετε δωρεάν στον χώρο σας!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο, το heals.gr διαθέτει μια εξειδικευμένη ομάδα με επαγγελματίες, φαρμακοποιούς, βοηθούς φαρμακείου, αισθητικούς, χημικούς, διατροφολόγους, ψυχολόγους, λογιστές και logistics manager. Η ιστορία του ξεκινά το 1979, όταν άνοιξε το πρώτο φαρμακείο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στα Λουλουδάδικα, με την ονομασία “Φαρμακείο Καραπατάκη”. Για δεκαετίες, οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης το γνώρισαν και το εμπιστεύτηκαν. Στη συνέχεια τα αδέρφια Αρσλάνογλου αναλαμβάνουν την επιχείρηση από τους γονείς τους και την αναβαθμίζουν, με την επωνυμία αλλάζει σε “Φαρμακείο Αρσλάνογλου”. Το 2022, ανοίγει το δεύτερο φαρμακείο στην οδό Μάρκου Μπότσαρη στο Φάληρο, το οποίο είναι πλέον το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο κτίριο φαρμακείου, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα.

Ο στόχος του heals.gr είναι να εξασφαλίζει ότι κάθε άνθρωπος θα βρει το κατάλληλο προϊόν στη σωστή τιμή. Παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε προϊόν, προκειμένου να ικανοποιήσει τις εξατομικευμένες ανάγκες και προτιμήσεις σας. Ανάμεσα στους λόγους που κάνουν το heals.gr την ιδανική επιλογή είναι:

  • Τα προϊόντα: Το heals.gr προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, επιτρέποντάς σας να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ατομικές σας ανάγκες, χωρίς να υποχωρήσετε στην ποιότητα.
  • Οι εγκαταστάσεις: Η ασφάλεια και η ποιότητα κάθε προϊόντος εξασφαλίζονται από την αποθήκευσή τους σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, που πληρούν όλα τα απαραίτητα πρότυπα ασφαλείας.
  • Η εξυπηρέτηση: Το heals.gr παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές, που βασίζονται σε επιστημονικά τεκμηριωμένες γνώσεις, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, του email, του live chat και των κοινωνικών μέσων επικοινωνίας, όπως το Facebook, το Instagram και το TikTok. Επιπλέον, το heals.gr προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών πληρωμής και μεταφοράς, για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας.

Βρείτε το heals.gr στα Social Media!

https://www.facebook.com/healspharmacy

https://www.instagram.com/heals_online_pharmacy/

https://www.tiktok.com/@heals_pharmacy