Άγιο Όρος: Οριοθετήθηκε το μέτωπο κοντά στη Μονή Μεγίστης Λαύρας
Στη μάχη με τις φλόγες, έχουν ριχτεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που προσπαθούσαν επί ώρες να περιορίσουν τη φωτιά στο Άγιο Όρος.
Οριοθετήθηκε λίγο μετά τιε 3 το μεσημέρι η μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει στο Άγιο Όρος στην ευρύτερη περιοχή της Μονής Μεγίστης Λαύρας.
Φωτιά στο Άγιο Όρος: Μεγάλη μάχη με τις φλόγες – Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Στη μάχη με τις φλόγες, έχουν ριχτεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που προσπαθούσαν επί ώρες να περιορίσουν τη φωτιά στο Άγιο Όρος.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης εξακολουθούν να συμμετέχουν τέσσερα καναντέρ και ένα ελικόπτερο με συνεχείς ρίψεις νερού, έντεκα οχήματα με 43 πυροσβέστες και τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.
Η δασική πυρκαγιά εκδηλώθηκε πέντε χιλιόμετρα βόρεια – βορειοδυτικά της Μεγίστης Λάβρας χωρίς, ωστόσο, να απειλείται κάποιο μοναστήρι.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το τέλος της «μάχης» με το καρπούζι: 4 έξυπνοι τρόποι για να το κόψετε σαν επαγγελματίας
Υδρόψυξη στους 45 βαθμούς: Η επανάσταση στο data center της NVIDIA
Θεία Λειτουργία στον Προφήτη Ηλία του Μεγάλου Ποντιά ΦΩΤΟ
Αφρικανική σκόνη: Τι προκαλεί στο σώμα μας και ποιοι πρέπει να μείνουν σπίτι
Το πρώτο επίσημο trailer του Avengers: Doomsday είναι επιτέλους εδώ
