Πάτρα: Εργασίες από σήμερα και για έναν χρόνο στην Περιμετρική
Στη δεύτερη φάση μπαίνουν από σήμερα Δευτέρα 10/07/2023, οι εργασίες ανακατασκευής της Γέφυρας της κάτω διάβασης (Χάραδρος) της Μεγάλης Περιμετρικής Πατρών από την Ολυμπία Οδό.
Στη δεύτερη φάση τους μπαίνουν από σήμερα Δευτέρα 10/07/2023, οι εργασίες ανακατασκευής της Γέφυρας της κάτω διάβασης (Χάραδρος) της Μεγάλης Περιμετρικής Πατρών από την Ολυμπία Οδό. Προ ημερών, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εργασιών, στην κατεύθυνση προς Πύργο και, από σήμερα, ξεκινούν εργασίες προς την κατεύθυνση της Αθήνας.
Για την υλοποίηση των εργασιών, που θα διαρκέσουν μέχρι την 1η Ιουνίου του 2024, θα πραγματοποιηθεί τοπικός αποκλεισμός του κλάδου που εξυπηρετεί την κατεύθυνση προς την Αθήνα. Στο συγκεκριμένο τμήμα, η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από τον κλάδο προς Πύργο. Σημειώνεται, επίσης, ότι στον κόμβο Μποζαϊτίκων ο κλάδος εξόδου από Πύργο προς Πάτρα θα είναι από σήμερα προσωρινά κλειστός και η εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται μέσω του γειτονικού κόμβου του Ρίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Ο Φωκίων Ζαΐμης στο μνημόσυνο για τον Ιωάννη Καποδίστρια στον Αγιο Νικόλαο ΦΩΤΟ
Lenovo Googlebook 15: Η Google φαίνεται να στοχεύει στα premium laptops
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Στην Πάτρα 687 ποιητές και ποιήτριες από 52 χώρες ΦΩΤΟ
