Ο Προμηθέας πρόταση στον Λ. Μποχωρίδη

Προμηθέας

Πολλές είναι οι περιπτώσεις που κοιτάζει στην ελληνική αγορά η ομάδα του Προμηθέα η οποία όμως έχει ξεκινήσει και καταθέσει προτάσεις και μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτή του Λευτέρη Μποχωρίδη ο οποίος από χθες αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο οποίος τον αποχαιρέτησε και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Οι πληροφορίες λένε ότι έγινε πρόταση στον παίκτη ο οποίος δεν είναι αρνητικός, πλην όμως δεν θα βιαστεί να κλείσει κάπου, καθώς την ίδια ώρα υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Basket League.
Την φετινή σεζόν ο Θεσσαλονικιός γκαρντ μέτρησε με το “τριφύλλι” 4,5 πόντους και 1,7 ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα, την στιγμή που στην Ευρωλίγκα είχε λίγο πιο πεσμένα νούμερα με 2 πόντους και 1,5 τελική πάσα. Πέραν της επταετίας με τον Παναθηναϊκό έχει στις πλάτες του άλλα επτά χρόνια και με την φανέλα του Αρη και είναι παίκτης ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά στην Πατρινή ομάδα.
Ο τεχνικός του Προμηθέα, Ηλίας Παπαθεοδώρου θα περιμένει λίγες μέρες την απάντηση του Λευτέρη Μποχωρίδη και στη συνέχεια θα ξεπεράσει τα εναλλακτικά σχέδια του.
Σε οτι αφορά την περίπτωση του Γιώργου Τανούλη, οι «πορτοκαλί» τηρούν στάση αναμονής, καθώς ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία του Ολυμπιακού με τον διεθνή σέντερ.
Αλλωστε, υπάρχει και το buy out –που αγγίζει τις 150.000 ευρώ-που υπάρχει στο συμβόλαιο του Τανούλη που σε περίπτωση που καλυφτεί, ο παίκτης φεύγει αύριο το πρωί, ωστόσο προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση από τους «ερυθρολεύκους» να φτάσουν τόσο ψηλά όμως δεν θα αργήσουν να υπάρξουν εξελίξεις.