Ιεράπετρα: Δύο συλλήψεις για το ατύχημα με το τζετ σκι – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 10χρονος

Σε συλλήψεις για το ατύχημα με το τζετ σκι στην παραλία του Μακρύ Γιαλού στην Ιεράπετρα,

συλλήψεις

Σε δύο συλλήψεις για το ατύχημα με το τζετ σκι που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουλίου στην παραλία του Μακρύ Γιαλού στην Ιεράπετρα, και είχε σαν αποτέλεσμα ένα 10χρονο αγοράκι να έχει τραυματιστεί σοβαρά, προχώρησε το Λιμενικό.

και είχε σαν αποτέλεσμα ένα 10χρονο αγοράκι να έχει τραυματιστεί σοβαρά, προχώρησε το Λιμενικό.

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας έχουν συλληφθεί τόσο ο 32χρονος χειριστής του τζετ σκι όσο και ο εκμισθωτής των θαλασσίων μέσων αναψυχής.

Ιεράπετρα: «Βρήκα τον 10χρονο αιμόφυρτο στο κεφάλι» – Πώς προσέκρουσε το jet ski σε παράγκα

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ενημέρωση από τη Λιμενική Αρχή Ιεράπετρας συνελήφθη ο εκμισθωτής των θαλασσίων μέσων αναψυχής για παράβαση του άρθρου 291 παρ.3 του Π.Κ. (παρεμβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας) και 314 παρ. 2 του Π.Κ.(σωματική βλάβη από αμέλεια), ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Επίσης συνελήφθη ο 32χρονος ημεδαπός χειριστής του θαλάσσιου μοτοποδηλάτου (jet ski), για παράβαση του άρθρου 291 παρ.3 του Π.Κ. (παρεμβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας) και 314 παρ. 2 του Π.Κ.(σωματική βλάβη από αμέλεια).

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 10χρονος

Ο 10χρονος που επέβαινε στο τζετ σκι με τον 32χρονο εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ με την  κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη καθώς φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.