Η Jane Birkin είναι παντού – 54 χρόνια μετά επανακυκλοφόρησε το iconic πλεκτό της φόρεμα ΦΩΤΟ

Τον Απρίλιο του 1969,η Jane Birkin το απόλυτο summer icon, προκάλεσε αίσθηση στο Gala de l’ Union des artistes με ένα φόρεμα που είχε την υπογραφή του Emilio Pucci.

Jane Birkin

Τον Απρίλιο του 1969, η Jane Birkin το απόλυτο summer icon, προκάλεσε αίσθηση στο Gala de l’ Union des artistes με ένα φόρεμα που είχε την υπογραφή του Emilio Pucci.

54 χρόνια αργότερα, το πλεκτό φόρεμα με τη βαθιά λαιμόκοψη και το χαρακτηριστικό μαύρο κόσμημα επέστρεψε μέσω του δανέζικου brand «The Garment» που διευθύνουν οι Sophia Roe και Charlotte Eskildsen.

Jane Birkin Jane Birkin

Το φόρεμα «Tanzania» – αποτελούμενο εξ ολοκλήρου από οργανικό βαμβάκι – είναι πλέον διαθέσιμο σε λευκό, μαύρο και λαδί και έχει ήδη κερδίσει τους απανταχού fashionistas. Άλλωστε η Jane Birkin υπήρξε ένα από τα χαρακτηριστικά style icons της δεκαετίας του ’70, δημιουργώντας ένα απόλυτα δικό της στυλ αγγλικής εκκεντρικότητας και γαλλικής φινέτσας και οι εμφανίσεις τόσο στην καθημερινότητά της όσο και στο κόκκινο χαλί έχουν μείνει στην ιστορία!

Jane Birkin

FRANCE – APRIL 25: Serge GAINSBOURG and Jane BIRKIN arriving at the Artists Union’s Gala, Paris. (Photo by Keystone-France/Gamma-Keystone via Getty Images)

Jane Birkin