Δείτε το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα του Προμηθέα – Αρχή με δυο παιχνίδια στην Πάτρα

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα του Προμηθέα στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τα δύο πρώτα παιχνίδια της πατρινής ομάδας στη διοργάνωση να διεξάγονται στην Πάτρα.

Προμηθέα Οι φίλοι του Προμηθέα περιμένουν την έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ

Τους αντιπάλους του στη φάση των Ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ ο Προμηθέας τους ήξερε. Εκείνο που απέμενε να ξεκαθαρίσει ήταν η σειρά των αγώνων, κάτι που οριστικοποιήθηκε χθες.
Οι «Προμηθείς» θα παίξουν, λοιπόν, με την Οπάβα στην Πάτρα στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών τους στην Ευρώπη, με το παιχνίδι, μάλιστα, να διεξάγεται στο «Τόφαλος. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου, με το πατρινό συγκρότημα να έχει στοχεύσει από τώρα στο να ξεκινήσει με το δεξί τις φετινές Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.
Η συνέχεια για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα δοθεί και πάλι εντός των τειχών, καθώς στις 31 Οκτωβρίου θα υποδεχθεί τη Ρίτας από τη Λιθουανία. Ο συγκεκριμένος ορισμός θεωρείται αρκετά ευνοϊκός για τον Προμηθέα, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια εντελώς καινούργια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες τις στάξεις της, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί αρκετός χρόνος προσαρμογής. Το γεγονός, λοιπόν, ότι θα δώσει τα δύο πρώτα παιχνίδια στην Ευρώπη στην Πάτρα είναι καλό, γιατί η δύναμη της έδρας μπορεί να δώσει, σε θεωρητικό πάντα επίπεδο, έξτρα ώθηση στους «Προμηθείς».
Στις 14 Νοεμβρίου ο Προμηθέας θα παίξει με τη Ντιζόν στη Γαλλία, στο πρώτο του παιχνίδι μακριά από την Πάτρα, ενώ το ξεκίνημα του β΄ γύρου της φάσης των Ομίλων θα βρει τους «Προμηθείς» να παίζουν στη Λιθουανία με αντίπαλο τη Ρίτας στις 28 Νοεμβρίου. Στην προτελευταία αγωνιστική ο Προμηθέας θα υποδεχθεί στις 12 Δεκεμβρίου τη Ντιζόν στο «Τόφαλος», ενώ στο φινάλε και συγκεκριμένα στις 19 Δεκεμβρίου θα αγωνιστεί στην Τσεχία με την Οπάβα.
Σε ό,τι αφορά τη δυναμικότητα των αντιπάλων στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι άνθρωποι του Προμηθέα θα έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα μέσα στις επόμενες εβδομάδες, καθώς όλες οι ομάδες αυτήν την περίοδο είναι στο στάδιο της ολοκλήρωσης του ρόστερ τους.