Ο Προμηθέας κοντά στον Εχενίκε από τη Ρίτας, θέλει και Ντεσόν Στέφενς

Ο Προμηθέας βρίσκεται κοντά σε μια ακόμη μεταγραφική προσθήκη και μάλιστα ενός ξένου σέντερ, με την περίπτωση του Εχενίκε να έχει ήδη διαρρεύσει.

Προμηθέας Ο Προμηθέας κλείνει τον Εχενίκε

Θέμα χρόνου είναι να ανακοινωθούν οι επόμενες προσθήκες για τον Προμηθέα, οι οποίες θα είναι ενός κοντού, του Χάντερ Χέιλ και δυο ψηλών. Ο ένας από αυτούς θα είναι, εκτός απροόπτου, ο Χάιμι Εχενίκε, ο γιγαντόσωμος Κολομβιανός σέντερ της Λιέτουβος Ρίτας. Είναι γεννημένος το 1997, έχει ύψος 2,13μ. και διέπρεψε στο Λιθουανικό πρωτάθλημα με μέσο όρο 14,2 πόντους και 4,5 ριμπάουντ.

Ο 26χρονος, μάλιστα, έχει σημαντική εμπειρία κι από την G- League του ΝΒΑ, καθώς στη θυγατρική ομάδα των Σανς είχε μέσο όρο 13,3 πόντους και 7,4 ριμπάουντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το μεγάλο ύψος του, έχει την ευχέρεια να σουτάρει κι έξω από την περίμετρο.

Προμηθέας

Ο άλλος ψηλός είναι ο Ντεσόν Στέφενς  (1989, 2,02μ), ο οποίος είναι ένας ποιοτικός παίκτης, με θητεία την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Ιταλική Σάσαρι, με την οποία μέτρησε 6,6 πόντους και 5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Παράλληλα, έχει παίξει και σε Δανία, Ισραήλ και Βοσνία.

Προμηθέας