Η καλύτερη επένδυση για τη νίκη των εκλογών είναι οι κατάλληλοι αυριανοί αυτοδιοικητικοί

Tο επίπεδο των στελεχών που πλαισιώνουν την παράταξη «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» του Διαμαντή Κανελλόπουλου είναι η δυναμική διέξοδος από το Δημαρχιακό τέλμα, όπως έχει διαμορφωθεί την τελευταία τετραετία. Ο Δήμος πρέπει να αποκτήσει όραμα και αξιόπιστη διοίκηση και αυτό θα γίνει μέσα από ένα  διαμορφωμένο αξιόμαχο ψηφοδέλτιο. Η συμμετοχή πολλών άξιων δημοτών στο ψηφοδέλτιο της παράταξης είναι απόδειξη πως τη μοίρα του τόπου  δεν τη δεχτούν  , αλλά θα τη φτιάξουν με αγώνα, πείσμα και προσπάθεια. Η ενεργός πολιτική δράση αποτελεί αντίδοτο στη νοσηρότητα του δημόσιου βίου.

Η Ιωάννα Σπυροπούλου, έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες γυναικείες φωνές, που με τις ιδέες, την αγωνιστικότητα, τη μεθοδικότητα και την εργατικότητά της θα προσφέρει τα μέγιστα. Η Ιωάννα κατάγεται από τη Ρουπακιά. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής, με εφαρμογές στην Βιοϊατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Δε θα μπορούσε να μη συμμετέχει στα κοινά, γιατί έζησε την ομορφιά του αγώνα της τοπικής αυτοδιοίκησης μέσα στο σπίτι της, αφού ο πατέρας της είχε εκλεγεί για δύο συνεχόμενες τετραετίες πρόεδρος στη Ρουπακιά.

Ο Δημήτρης Γεωργαντόπουλος από τη Χαλανδρίτσα  είναι παντρεμένος,  έχει δύο παιδιά και είναι γνώστης του πρωτογενούς τομέα, αφού ασχολείται με την κτηνοτροφία. ;Όπως οι  περισσότεροι συνδημότες  που η ζωή τους είναι δεμένη με την ύπαιθρο, έτσι και ο Δημήτρης,αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μιας και παλεύουν κάτω υπό αντίξοες συνθήκες και χωρίς υποδομές.

Αυτό που απομένει λοιπόν είναι το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αυτή την κατάσταση και η ενεργός συμμετοχή, ώστε να πάμε τον τόπο μπροστά και να γίνουμε  η αλλαγή που θέλουμε.

Άνθρωπος έμπειρος, δυναμικός, εργατικός, μεθοδικός και με ικανότητες συμμετείχε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλανδρίτσας, προσφέροντας τις απόψεις και τις προτάσεις του, μα πάνω από όλα την αγάπη του στον τόπο του.

Ο  Κώστας  Χρυσανθακόπουλος  από τον Καταρράκτη μπαίνει  μπροστά στον κοινό αγώνα και δίνει νόημα και αξία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Παρά τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, μιας και ασχολείται με τη μελισσοκομία και την τυποποίηση προϊόντων, πάντα ενδιαφερόταν για τα κοινά. Ο Κώστας ζει τους παλμούς και τα προβλήματα του τόπου και όντας αρκετά συνηδειτοποιημένος πολίτης θέλει να συμμετάσχει στην προσπάθειά μας ώστε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα. Με δυνατά όπλα στη φαρέτρα όπως: εργατικότητα , μεθοδικότητα , υπευθυνότητα , δημιουργικότητα θα δώσει τη δική του « μάχη»   για έναν Δήμο πιο φιλικό στους δημότες με υποδομές και προοπτική.

Ο Θόδωρος Ασημακόπουλος, είναι  στέλεχος της παράταξης Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο  από το 2019. Γεννήθηκε στο Ξηροχώρι Τριταίας. Τελείωσε το τριτάξιο γυμνάσιο

Ερυμάνθειας και συνέχισε στο Β΄ Οικονομικό Λύκειο Αθηνών από το οποίο και αποφοίτησε. Έμεινε στην Αθήνα μέχρι το 2000. Εργάστηκε ως ιδιωτικός υπάλληλος ως το 1985 οπότε και δημιούργησε την δική του Εμποροβιοτεχνική Επιχείρηση στον τομέα Ειδών Κυνηγίου, μέχρι πρόσφατα που συνταξιοδοτήθηκε. Από το 2000 μετέφερε την επιχείρηση και κατοικεί μόνιμα στο Ξηροχώρι.

Έχει πλούσια δραστηριότητα στα κοινά. Το 1990 εκλέχτηκε πρόεδρος στο Πρωτοβάθμιο Δημοτικό Όργανο Νέας Φιλαδέλφειας. Από το 1993 έως το 1994 υπηρέτησε ως σύμβουλος στη Νομαρχία Κεφαλονιάς- Ιθάκης και το 2010 εκλέχτηκε Πρόεδρος στην Κοινότητα Σταυροδρομίου.

Ο Νοταράς Κοτσώνης από τον Γάλαρο, ο οποίος έχει πάρει μέρος πολλές φορές στα αυτοδιοικητικά, αλλά γενικότερα σε δράσεις του κοινού συμφέροντος, δε σταματά να προσπαθεί να αλλάξει τα κακώς κείμενα. Το μικρόβιο της πολιτικής και της συμμετοχής στα κοινά είναι πολύ δυνατό και δε φεύγει ποτέ. Θέλει να παλεύει και να αγωνίζεται  προσφέροντας στους συγχωριανούς του και στον τόπο  του. Πατέρας πέντε παιδιών και σήμερα συνταξιούχος στηρίζει την προσπάθειά μας, γιατί ξέρει ότι μόνο  η φωνή και η συμμετοχή μπορεί να αλλάξει το παρόν.

Η  Γεωργία Σπηλιωπούλου από το Τρούσα Σταροχωρίου  είναι παντρεμένη, με δύο παιδιά και ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα. Ζώντας στην ύπαιθρο, βιώνει από πρώτο χέρι τις μεγάλες δυσκολίες και θέλει να αγωνιστεί για αυτές και να τις βελτιώσει. Ένας αγώνας για υποδομές με προτεραιότητα πάντα την καθημερινότητα του πολίτη. Με όπλα την αλήθεια, την εργατικότητα, το πείσμα και τον αγώνα για το ωραίο και το καλό, η Γεωργία θα βοηθήσει στην κοινή  προσπάθεια.

Ο Θόδωρος Κριλής  είναι γιος του Αντώνη Κριλή, ο οποίος υπήρξε ιερέας  για  χρόνια στο Λεόντιο. Παντρεμένος, με δύο παιδιά και  πολλά χρόνια ενεργά εμπλεκόμενος στο σωματείο του ΟΣΕ.

Ο Θόδωρος είναι άνθρωπος μαχητικός, δυναμικός, με αξίες και όραμα. Συστρατεύεται με ενωτικό πνεύμα και διάθεση προσφοράς και ενώνει τις δυνάμεις του μαζί μας, για να έχουμε έναν Δήμο δυνατό, αυτόνομο, που θα μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια. Δε μας αξίζει η απαξίωση και η εγκατάλειψη των χωριών και ο μοναδικός τρόπος για να το πετύχουμε είναι η συμμετοχή στα κοινά. Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι επάγγελμα. Είναι μεράκι, είναι ευθύνη και ταυτόχρονα υποχρέωση να δώσουμε ζωή σε ό,τι αγαπάμε.

Μία ακόμη γυναικεία φωνή έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες και να αγωνιστεί μαζί μας σε όσα πράττουμε, πιστεύουμε και προσδοκούμε. Είναι η Πανωραία Κανελλάκη από τα Μαστοραΐικα .Η Πανωραία είναι ιδιωτική υπάλληλος και συμμετέχει για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές ορμώμενη από την αγάπη και την επιθυμία να στηριχτεί ο τόπος της. Η εργατικότητα της, η δραστηριότητα και η διάθεση προσφοράς που τη χαρακτηρίζουν θα βοηθήσουν να βάλουμε όλοι μαζί ένα λιθαράκι στην από κοινού προσπάθεια για την εξέλιξη του Δήμου. Ενός Δήμου που στερήθηκε πολλά και ήρθε η ώρα να αναστρέψουμε την εικόνα αυτή στο μέτρο του δυνατού, γιατί η αλληλεγγύη, η ανάπτυξη και η πρόοδος μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.