Φωτιά στην Εύβοια: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η δημοτική ενότητα Ελυμνίων
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης της φωτιάς και για έξι μήνες, μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου 2022.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε το πρωί της Πέμπτης (5/8) με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, η δημοτική ενότητα Ελυμνίων, του δήμου Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Η εν λόγω απόφαση πάρθηκε με στόχο την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τις καταστροφικές δασικές φωτιές που εκδηλώθηκαν στις 3/8 στην περιοχή.
Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης του φαινομένου και για έξι μήνες, μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου 2022.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Επιστροφή ενοικίου 2026: ποιοι δικαιούνται, πόσα και πότε πληρώνεται
Νέα τεχνολογία μειώνει την μυρωδιά των σκουπιδιών ακόμη και τις ζεστές ημέρες
Πρώτη γενική συνέλευση για την ΑΜΚΕ «Αχαϊκό Ελαιόλαδο» στην Πάτρα:
Αυτόνομο mini-drone 40 γραμμαρίων που κυνηγάει κουνούπια παρουσιάζει η ιστοσελίδα Vita Casalese
Roblox, Fortnite και Minecraft δεν είναι τόσο ασφαλή όσο νομίζουμε
