Κρήτη: Άγριος ξυλοδαρμός τουρίστριας από τους φίλους της – Αναζητούνται από τις Αρχές
Στο νοσοκομείο κατέληξε τουρίστρια ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό της.
Απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε στην Κρήτη, όπου τουρίστρια κατέληξε στο νοσοκομείο, καθώς προηγήθηκε ο άγριος ξυλοδαρμός της από τους φίλους της.
Κοπέλα στην Κρήτη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τους φίλους της, οι οποίοι αναζητούνται από την Αστυνομία.
Στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου πήγε, χτυπημένη, κοπέλα από τη Σερβία, η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τους φίλους της που ταξίδεψαν μαζί στην Κρήτη για διακοπές, σύμφωνα με το cretalive.gr.
Η κοπέλα ανέφερε πως χτυπήθηκε από τους τρεις άνδρες, από τη Γαλλία, οι οποίοι μετά το συμβάν εξαφανίστηκαν και αναζητούνται από την Αστυνομία.
Στο ΠΑΓΝΗ για εξετάσεις η τουρίστρια που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην Κρήτη
Η ίδια σύμφωνα με το iefimerida.gr, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ για να εξεταστεί, αφού φέρει τραύματα από την κακοποίηση, μεταξύ άλλων στη μύτη.
Η παρέα έφτασε στην Κρήτη στις 3 Αυγούστου για διακοπές και θα αναχωρούσε αύριο, Κυριακή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ρετινόλη το καλοκαίρι: Επιτρέπεται τελικά ή πρέπει να τη βάλουμε στο «συρτάρι»;
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
Μουσική διοργάνωση από τον Φιλοπροοδευτικό Σύλλογος Νέου Ερινεού
Ποια φρούτα και λαχανικά «κρατούν» τα περισσότερα φυτοφάρμακα
Το Apple Music έρχεται στα Volvo
