Το GNC 3on3 έρχεται και στην Πάτρα

Πάτρα

Ζήσε κι εσύ την απόλυτη 3×3 εμπειρία! 3 ημέρες γεμάτες μπάσκετ. 3 ημέρες γεμάτες θέαμα. 3 ημέρες γεμάτες διασκέδαση… παρέα με μία Λούξ free.

Το GNC 3on3 | TOUR 2023 φτάνει στην κορύφωσή του! Το Loux free GNC 3on3 | PATRAS 2023, έρχεται 1-2-3 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, της Πάτρας! Μία συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πατρέων και της ΕΣΚΑ-Η, η οποία εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, δίνει σε ΟΛΟΥΣ την ευκαιρία να… πατήσουν στα υπερσύγχρονα -ολυμπιακών προδιαγραφών- courts του GNC 3on3 και να απολαύσουν το αγαπημένο παιχνίδι, υπό την αιγίδα της ΕΟΚ!

Μέρος της διοργάνωσης αποτελούν και τα WESTERN GREECE FINALS, οι τελικοί της Δυτικής Ελλάδας, στους οποίους οι νικήτριες ομάδες, όλων των ηλικιακών κατηγοριών σε Αγρίνιο, Πύργο, Κουρούτα και Αίγιο, θα… διασταυρώσουν τα “ξίφη” τους για να αναδειχθούν οι κορυφαίοι της Περιφέρειας!

Φυσικά από το event δε θα λείψουν οι εκπλήξεις, οι διαγωνισμοί και τα παιχνίδια, που κάθε χρόνο συναρπάζουν μικρούς και μεγάλους, οπότε… ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!