Diana: Τάση τα silver παπούτσια της – ΦΩΤΟ

Ξανά στο προσκήνιο.
Diana

H Νταϊάνα -βασίλισσα του athleisure- υπήρξε γνωστή για τη στιλιστική έμπνευση που χάριζε στις γυναίκες παγκοσμίως. Mέσα στα χρόνια δοκίμασε τα πάντα, κομψά, τολμηρά, συντηρητικά και εκτυφλωτικά κομμάτια, που άλλοτε άφησαν εποχή και άλλοτε πέρασαν απαρατήρητα.

Ένα style item όμως στο οποίο φαίνεται ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε ιδιαίτερη αδυναμία είναι τα ασημένια παπούτσια της. Με πιο ψηλό ή χαμηλό τακούνι, σε metallic απόχρωση που έδινε μια έξτρα πινελιά κομψότητας στο σύνολο, η ίδια αγαπούσε ιδιαίτερα τα silver παπούτσια και τα προτιμούσε συχνά -είτε στις εμφανίσεις της με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο είτε και μετά, στις solo και πάντα εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Diana

Η iconic εμφάνιση της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Diana

Η Diana το 1984 με τα ασημένια γοβάκια

Ένας λόγος που τα αγαπημένα ασημένια παπούτσια της πριγκίπισσας επανήλθαν στο προσκήνιο είναι το γεγονός ότι θεωρούνται ένα από τα πιο hot trends της νέας σεζόν και μια επένδυση που αξίζει να κάνει ένα fashion girl κάθε ηλικίας για να φρεσκάρει την γκαρνταρόμπα του.

Αν θέλετε να δώσετε ένα extravagant ύφος στην εμφάνισή σας -και το σηκώνει η περίσταση- go bold με ένα sparkly one-shoulder φόρεμα και τα ασημένια γοβάκια σας.