Ανδρες και γυναίκες της Ακαδημίας πιάνουν δουλειά

Ακαδημίας

Τέλος η ξεκούραση για τα τμήματα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ τα οποία ετοιμάζονται να πιάσουν δουλειά για τη νέα σεζόν, όπου θα αγωνιστούν στην Α2 Εθνική.

Σε επίπεδο στατιστικών, η  ανδρική ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ θα συμμετάσχει για 12 φορά στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών  (1η αγωνιστική 21 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση την περασμένη Πέμπτη στα γραφεία της ΟΧΕ) με προπονητή τον Γιάννη Παπαγιαννόπουλο και βοηθό του την Βάσω Βουκελάτου, ενώ η γυναικεία ομάδα για 15 φορά (1η αγωνιστική 4 Νοεμβρίου) με προπονήτρια την Βάσω Βουκελάτου και βοηθό της, την Ελένη Κονταξή.

Αμφότερες θα αγωνίζονται αντίστοιχα στους ομίλους της Νοτίου Ελλάδας  της Α2 Εθνικής και θα χρησιμοποιήσουν ως έδρα το κλειστό γυμναστήριο “Κώστας Πετρόπουλος” του ΠΕΑΚ Πάτρας,

Να σημειωθεί ότι έφοροι των τμημάτων είναι ο Αλέκος Μεντζελόπουλος και Δημήτριος Ευθυμίου, ενώ γενικός αρχηγός ο Γεώργιος Ιασωνίδης.

Η προετοιμασία και των δύο ομάδων ξεκινά την Δευτέρα στο βοηθητικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού σταδίου και ώρα 7.00 μ.μ. Η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις  του βοηθητικού γηπέδου.