Zorba Makeup Artist: O απόλυτος beauty προορισμός

Νέο κατάστημα στη Ραδινού

Zorba

Η Βασιλική Ζορμπά Professional Makeup up Artist τα τελευταία χρόνια μας ομορφαίνει με την επαγγελματική εταιρεία INGLOT με αποκλειστικότητα των προϊόντων που πωλούνται μόνο στο κατάστημά της. Με αγάπη για το μακιγιάζ, εμπειρία 23 ετών και βαθιά γνώση των καλλυντικών, συνεχίζει να φέρνει εταιρείες καλλυντικών χωρίς χημικά, vegan και με άριστη ποιότητα, όπως τη νέα εταιρεία με αποκλειστική πώληση στον Νομό Αχαΐας: τα WABI MAKEUP.

Τα προϊόντα της απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, έχουν προσιτές τιμές και άριστη ποιότητα. Αρώματα, body lotion, skin care, καλλυντικά.

Νέο κατάστημα, νέος δρόμος (πεζόδρομος) στη Ραδινού 12, ένας από τους αγαπημένους πεζόδρομους της πόλης μας. Στο Zorba Makeup Artist θα βρείτε της αγαπημένες σας επαγγελματικές εταιρείες. Παρέχονται υπηρεσίες μακιγιάζ, μαθήματα μακιγιάζ σε αρχάριους ή σε κυρίες που θέλουν μα μάθουν να βάφονται μόνες τους, υπηρεσίες φρυδιών, περιποίηση άνω και κάτω άκρων, όλα για την γυναίκα.

Zorba

Η Βασιλική είναι εκεί για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες. Η WABI Beauty είναι η No1 ελληνική εταιρεία παραγωγής μακιγιάζ και καλλυντικών προϊόντων που εδρεύει στην Αθήνα, έχοντας δημιουργήσει 600 νέες διαφορετικές φόρμουλες.

Το εργοστάσιο που διαθέτει η WABI Beauty είναι εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και μηχανήματα παραγωγής, ενώ όλα τα προϊόντα της υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει πιστοποιήσεις ποιότητας όπως ISO 22716.

Zorba

Το εξειδικευμένο προσωπικό και ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός της μονάδας αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς δίνει τη δυνατότητα στη WABI Beauty να παράγει η ίδια το 100% των προϊόντων της, να ανανεώνει άμεσα το εμπόρευμά της και να λανσάρει με μεγάλη ταχύτητα νέα πρωτοποριακά προϊόντα ανταγωνιστικά σε ποιότητα και τιμή.