Τι βλέπω, τι βλέπουν, τι θα ήθελα να δουν..

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με την οικογένεια μου στην Πάτρα. Η πόλη που αγαπώ είναι από τότε που θυμάμαι η πόλη των ευκαιριών, η πόλη που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, ο κόμβος σχεδόν ολόκληρης της νότιας Ελλάδας, το πέρασμα στην Ευρώπη. Μια πόλη γεμάτη ζωή, νεολαία και χρώματα. Ευκαιρίες τις οποίες ελάχιστα έχουμε εκμεταλλευτεί, ευκαιρίες για δημιουργία έργων ανάπτυξης, ευκαιρίες για προσέλκυση μεγάλων επενδυτικών ομίλων, ευκαιρίες για φιλοξενία και διοργάνωση μεγάλων πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, σεμιναρίων και διεθνών εκθέσεων.

Την πόλη αυτή τα τελευταία χρόνια διοικούν άνθρωποι που σίγουρα δεν την κοιτούν με το ίδιο βλέμμα. Σκοπός τους είναι η εφαρμογή μιας συγκεκριμένης πολιτικής η οποία συντηρεί τη μιζέρια και τη δυσφορία των πολιτών της. Δεν θέλει την ευημερία και την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, αύξηση θέσεων εργασίας και οικονομική ανάπτυξη. Η πολιτική αυτή έχει ως σκοπό να διατηρεί την πόλη μουντή και άχρωμη, τους πολίτες δυσαρεστημένους και έτοιμους για διαμαρτυρία απέναντι σε όλους, κάτι το οποίο εκφράζει και η κομματική τους γραμμή.

Θα ήθελα οι συμπολίτες μου να ξεφύγουν από τα στενά όρια που προσπαθούν να τους επιβάλουν, να δουν τις προοπτικές της πόλης μας, να πιστέψουν στις δυνατότητες της και να εμπιστευτούν ανθρώπους που έχουν όραμα και θέλουν την πρόοδο του τόπου μας και των κατοίκων της. Θα ήθελα να κάνουν την αλλαγή, να μας δώσουν την ευκαιρία να δώσουμε στην Πάτρα την αίγλη που της έχουν στερήσει, στους νέους μας τις ευκαιρίες που δεν τους προσέφεραν, να κάνουμε την πόλη μας «Σπουδαία και Πάλι».

Μάρκος Απόστολος

Επιχειρηματίας- καθηγητής φυσικής αγωγής

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Πατρα Σπουδαία και παλι”  Βασίλης Αΐβαλής